83 pasuje mi na bohatera książki Świetlickiego - MISTRZA, który rozwiązywał mroczne zagadki w Krakowie![]()
swoją drogą polecam (trylogiadwanaście, jedenaście i trzynaście)
83 pasuje mi na bohatera książki Świetlickiego - MISTRZA, który rozwiązywał mroczne zagadki w Krakowie![]()
swoją drogą polecam (trylogiadwanaście, jedenaście i trzynaście)
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
dla mnie naj 84
Świetna wrzutka Rafale.
Pozdrawiam.
83 wybieram z ostatnich, jest naprawdę świetne.
Hej RC,
Zaglądam często, lubię to twoje podglądackie spojrzenie.
pozdrawiam,
Dzięki za odwiedziny. Kolejna fota. Znów chce mi się łazić z aparatem.
Wczoraj wybrałem się na streeterskie łazikowanie. Jakoś szczęście mi nie dopisywało, łaziłem ze trzy godziny i nic, żadnych fajnych strzałów. Wracając do chałupy spotkałem na Rynku przesympatyczną panią, która tańczyła przy akompaniamencie ulicznego grajka. Zachwyciła mnie.
Po kliknięciu na link można oglądać dużą fotę>
http://garbaty.art.pl/index.php?albu...9d839cbf15.jpg
90
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 19.05.13 o 22:54
80 - mimo wielu zastrzeżeń podoba mi się, szczególnie aspekt ruchu, dynamika dwóch postaci mijających się, ich kroki, wiatr, uwagi i myśli obu skierowane na różne strony.
Także podoba mi się 89, to z tym gościem czekającym na jałmużnę na jedzenie. Ujęcie pokazało całą sytuację tego gościa - życie na cudzy koszt, pokornego pieska, afiszowanie się z kocykiem dla niego, wysiłek na twarzy by mina wzbudzała jak największą ofiarność przechodniów oraz bezsens i niehonor żebrania.
Pzdr, TJ
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzięki za komenty. Kolejna fota nosi tytuł "Skłócona zakochana para i mechaniczny ptok".
91