Czmielek, co prawda to racja. Rodinal jest fajny do uzyskania dużego ziarna. Ale nie podoba mi się tonalność jaką się uzyskuje na filmach wołanych w tym specyfiku.
Tymczasem kolejna fota, obróbka jak wyżej. Ślubniaka ustrzeliłem:
1377
Czmielek, co prawda to racja. Rodinal jest fajny do uzyskania dużego ziarna. Ale nie podoba mi się tonalność jaką się uzyskuje na filmach wołanych w tym specyfiku.
Tymczasem kolejna fota, obróbka jak wyżej. Ślubniaka ustrzeliłem:
1377
Smialo mozesz sie ubiegac o oficjalny tytul "Kotleciarza analogowego"
(troche ciasno po bokach- ciales czy to sredni format?)
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Kolejna fota:
1378
Slubniak pierwsza klasa![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
nie słyszałam go przed Mam Talent... ze tak pozwole sie cofnąć do poprzedniej strony...
Ale klimat na koncercie/tach robi...
nie wiedziałam że można go było spotkać na krakowskich ulicach...
kawał głosu..
a żeby nie było całkiem OFTopowo
to powiem że ślubniaczek bardzo oryginalny
1378 też niczego sobie ale jakos nie zatrzymuje na dłuzej
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Kolejna fota:
1379
Cześć RC,
Zaglądam, a jakże, systematycznie, tu jak i na cyber dla streetówek głównie.
A teraz przydarzył się portret, przy którym warto się zatrzymać. Dobre światło, a i postać nietuzinkowa. Fajny błysk w oku złapałeś, jak również na kolczyku w nosie. Szkoda, że nie doświetliłeś delikatnie ucha z kolczykami - jakąś kontrą, ale to moje takie tam drobne wymaganie.
Udany i ciekawy portret.
pozdrawiam,
hej, a masz gdzies zdjecie Asi? ktore robiles pod wawelem?;d wez mi wyslij linka jak mozesz![]()