The Shipyard - słyszeliście o nich ? Ja przed koncertem też nie, a warto !
282.
283.
284.
Po więcej zdjęć i coś na kształt relacji zapraszam na cowbydgoszczy.
The Shipyard - słyszeliście o nich ? Ja przed koncertem też nie, a warto !
282.
283.
284.
Po więcej zdjęć i coś na kształt relacji zapraszam na cowbydgoszczy.
Coś całkiem świeżego, chociaż miesiąc czekało na dokończenie.
Nie ważne dokądkolwiek, jak daleko i na jak długo bym pojechał to nad Brdę zawsze będę wracał.
285.
286
287.
Dwójka dla mnie najciekawsza. Świetnie kontrastuje z bielą "rudy" trawiasty brzeg.
Pozdr
z przedostatniej wrzuty 287
najbardziej wieje tajemniczością![]()
podoba sie
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Bardzo klimatyczne foty. Gratuluję!
Pozdrawiam, Andrzej.
E-30 | ZD 12-60 | ZD 50-200 SWD | ZD 70-300 | Sigma 105 | Falcon 8 | sporo manualnych stałek M42
Zmieniłem adres, wybrałem się na spacer i ciekawe bydlątka spotkałem.
295.
296.
297.
Dużo czytam o sprzęcie. Wiele togo na bieżąco wychodzi, a że fotografia mnie interesuje to z chęcią się czyta. Zawsze jako ciekawostkę. Imponują osiągi nowych matryc, cieszą świetne wyniki nowych Olympusów. Puszki zawsze były spoko, obiektywy wymiatały a teraz i matryce nareszcie z konkretnego źródła -no bajka !
Potem brałem co moje w torbę, szedłem po zdjęcia i wracałem zadowolony z tego co mi aparat daje. Jak dobrze naświetliłem to dynamiki starczało, iso na hiszpańskie wybrzeża niepotrzebne a na koncertowych niech sobie szumi bo mnie to nie przeszkadza ( nie musiałem sobie tego aż tak długo wmawiać ). Szkoda jednak bo czasami jak już wracam z tymi zdjęciami to zdarza mi się głośno wzdychnąć że by się chciaaało to gładkie iso 6400
298.
Bo w takich jak to szczegóły toną w szumie i dynamika leci na pysk. Zdjęcie było by fajne, ale jakość jest bardzo niska i oglądane większe niż 2Mpix wiele traci. No ale nic, mając do wyboru kupić aparat czy bilet wolałem zabrać e-3 do kangurowa i czasem sobie na te szumy ponarzekać. Wszystkiego podobno mieć nie można, przynajmniej nie od razu.
Ostatnio edytowane przez Hrr ; 13.07.13 o 12:54