hrr - koncertowe w ciekawej konwencjiMnie osobiście by potem trafiło przy obróbce jakbym się z "duchami" miał użerać. W każdym razie podoba się.
Panoramka - zwłaszcza druga też miodzik. Na pierwszej mam wrażenie lekkiej mgiełki na dalszych planach.
hrr - koncertowe w ciekawej konwencjiMnie osobiście by potem trafiło przy obróbce jakbym się z "duchami" miał użerać. W każdym razie podoba się.
Panoramka - zwłaszcza druga też miodzik. Na pierwszej mam wrażenie lekkiej mgiełki na dalszych planach.
LRU: #472938 | XMPP winnetou@jabster.pl
Hołmpejdż | Galerie | "Twórczość" || Free Image Hosting
E-30 + kilka gratów, brak talentu i światłowstręt
Bardzo mi się podoba 227.
Głowa w szale, bezlik fryzury podparty napiętymi strunami, lewa dłoń steruje melodią, prawa wychodząca gdzieś z czerwieni atakuje, z kciukiem triumfalnie kończącym akord, gotującym się do następnego, oraz smagło-czerwony rewolucjonista po prawej z zaciśniętą pięścią, w dynamicznym wykroku, wykrzykujący buntownicze słowa i te okrągłe światełka z tyłu nad nim imitujące firmament.
Poruszenia postaci nie rażą, są należne, choć na pierwszym planie podwójny kontur na lewej nodze ciut za bardzo rzuca się w oczy. Ogólnie pozostałe fotki w dużej mierze sprostały moim oczekiwaniom, co do muzyki przekazywanej poprzez fotografię.
Widać pasję muzyków oraz fotografa. Wigor koloru! Świetne. Autor czai bluesa.
Pzdr, TJ
Panoramy ekstra![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Świetna seria koncertowa.
Dziękuję za opinie, bardzo na nie liczę i po to utykam tu te zdjęcia aby się czegoś od Was nauczyć.
Winnetou z "duchami" na takich zdjęciach się nie użera, tylko akceptuje. A bardzo często dodają fotce klimatu i życia - za to je lubię.
Mgła na panoramie to zmora, ona się nie wydaje tylko po prostu tam jest. To izopren wydzielany przez rośliny chroniące się tym sposobem przed przegrzaniem. Na drugiej też to widać - powoduje tam ten niebieski odcień nad "lasami'.
Kilka zdjęć z wizyty Urbanskiej w bydgoskim ratuszu, z okazji "Polity" której to prapremiera miała miejsce niedawno.
Jeżeli odczuwam ograniczenia taniej lustrzanki, to chyba tylko przy takich okazjach. D3 "sąsiadów" jednak ostrzyły zdecydowanie sprawniej.
235.
236.
237.
238.
Więcej fot i opis na portalu
Hrr - ja nie twierdzę, żę duszki nie dodają urokuPo prostu by mnie trafiło bo nie wiedziałbym, na czym się skupić przy postprocesie. Ale przy najbliższej okazji przetestuję - a nuż jakoś mi to wyjdzie
Z ostatniej wrzuty ostatnia fotkaTeraz szukam sponsora na taką bryczke
![]()
LRU: #472938 | XMPP winnetou@jabster.pl
Hołmpejdż | Galerie | "Twórczość" || Free Image Hosting
E-30 + kilka gratów, brak talentu i światłowstręt
Urbańska chyba kogoś tam ma, ale wiesz chłopak nie ściana...
Zakręć się, a nóż się uda !
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Mi po nic, jemu może się przydać w przesuwaniu ściany.
Chodź faktycznie głupio wygląda.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA