Już przymrozki zagościłyUdało mi się przed pracą wyskoczyć na 40 minut na łączkę ; )
Już przymrozki zagościłyUdało mi się przed pracą wyskoczyć na 40 minut na łączkę ; )
Hej,
Świetna wrzuta. Najbardziej podoba mi się dwójeczka, lubię takie GO. Róże chętnie zobaczyła bym w kolorze choć i w bw prezentują się świetnie. A w trzecim ujęło mnie światełko i kolorki.
P.S. Podziwiam to, że potrafisz się zerwać z łóżka tak wcześnie, na dodatek już taka zimnica. Ja 40 minut przed pracą jeszcze latam w szlafroku i kapciach po kuchni robiąc kanapki kosmytki![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Mam nadzieję że już wkrótce i mnie się uda wyskoczyć przed pracą by złapać ładne światełko i fajny mrozik![]()
wrzutka super
delikatnie - i to ujmuje mnie najbardziej
wszystko już Lolita napisaławięc nie będę powtarzać...
mega plusik![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ostatnie trzy śliczne! Klimat, delikatność, światło - po prostu super! Wszystko zostało już powiedziane. Gratulacje!
"Więc chodź, pomaluj mój świat na żółto..." : Nikon D90 + 18-105mm + grip + 50mm f/1.8
Oly E-520 : zawsze będę cię mile wspominać z łezką w oku!
Dwa pierwsze tak, z przewagą drugiego
W trzecim brakuje mi ostrości![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
2-ka świetna.
Pozdrawiam.
Na tych następnych się nie znam , ale różyczki mnie zachwyciły i postanowiłem to wyrazić - są piękne i koloru mi nie potrzeba.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|