Nienasycone te oblechy, nawet jeszcze wyschnąć nie zdążyły![]()
Nienasycone te oblechy, nawet jeszcze wyschnąć nie zdążyły![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
fajne, takie w rosie nie uciekają, można je focić z każdej strony...![]()
Rosa to moje przekleństwo. Jakiego robala nie znajde to rosa. Mgła to tak gęsta ze łopata odkopuje. Dni bez rosy to cud. A jak po południu na łąki ide to komary ze mnie McDonald'sa robia. Tanie i byle jakie żarcie ale każdy je.
OFF i już nie gryzą, bez tego na łąkę nie wychodzę bo zżarły by mnie żywcem, a i kleszcze odstrasza, trzy razy się zapomniałem popsikać i musiałem wyciągać drania
( 3 kleszcze w ciągu 2 lat)
W niedzielę trochę fociłem na szlaku Bobolice - Miró i zero ukąszeń, żadnego kleszcza.
ja to chętnie na takiej łące na której focicie bym się zaczaiła i fociła Was jak się znęcacie nad oblechami
to musiałoby być mega![]()
foto z blendą idealnie pokazane zalety tegoż urządzenia![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
168;169;170; swietne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ladny seksik natym zdjeciu
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dzięki wszystkim za odwiedziny, dziś rano pogoda była idealna, zero wiatru, słoneczko wschodziło, tyko ja coś nie w formie.
Więc kilka mniej udanych kadrów.
P.S. Poranna rosa jak zwykle naturalna. To już prawie mój znak rozpoznawczy.Chyba będę z ręcznikiem albo suszarką chodził na łąkę.
177
178
179
180
181
![]()