OkWniosek z tego taki że takie fotki lepiej nie ruszać...
Dziękuję za wszelką pomoc
Pozdrawiam Wszystkich
![]()
OkWniosek z tego taki że takie fotki lepiej nie ruszać...
Dziękuję za wszelką pomoc
Pozdrawiam Wszystkich
![]()
Tak na prawdę takiej fotki lepiej nie robić
wyostrzyłem jak mogłem ale było do bani więc zmniejszyłem z 500 na 250 pikseli.
wygląda lepiej chyba.
ale tak jak pisałem nic z tego sensownego nie da sę uzyskać a o odbitce nie ma co marzyć
Ostatnio edytowane przez dobas ; 28.06.09 o 23:27
A oto moja propozycja z Gimpa.
Niestety nie ma tak dobrych narzędzi jak w PS ale coś można wykombinować, z oryginalnym plikiem pewnie więcej.
Nie śmiećcie tutaj nowym wątkiem.
https://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=17092
Pozdrawiam
PS. Może ktoś przeniesie? Warto?
"There's no such thing as free titties"
To prawda że takich zdjęć nie należy robićTo zdjęcie ja nie robiłem, ale przyznaje że gdy miałem "małpkę" to takie sytuacje się zdarzały
Właśnie dlatego poprosiłem o pomoc. Byłem ciekaw czy jest jakiś sposób, na poprawę takiej fotki
Wy znacie się dużo lepiej na fotografii, "obrabianiu" zdjęć itp.
A propo zaśmiecania, po co takie wątki
jak "golenie bez podrażnień" https://forum.olympusclub.pl/showthr...476#post332476
na forum o fotografii???
Wątek jest w HydeParku, więc forum nie zaśmieca. Ludzie się tu znają, czy to ze spotkań klubowych, czy po prostu rozpoznają się po awatarach i kojarzą na wzajem po wypowiedziach i jeżeli chcą się doradzić u osób, do których mają już zaufanie, to nie rozumiem dlaczego takie wątki jak ten miałyby być usuwane, czy też w ogóle nie miałyby prawa bytu. Nie samą fotografią się żyje, nawet ci najwybitniejsi w tej materii też mają inne sprawy na głowie.
Pozdrawiam
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Może nie wiele zrobiłem w sprawie wyostrzenia ale dodałem efekt, który odwraca uwagę od tego, że zdjęcie jest nieostre...
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++