XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Super klimat na ostatnich fotach, światło przepiękne.
moje zdjęcia | Pozdrawiam, Sebastian
Jeśli miałbym wybierać to byłoby to trzecie.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Czesc AgulkaKiedy zobaczylam twoj watek pomyslalam….o matko jak ja tu dawno nie zagladalam
No prosze, a tu niespodzianka! To powrot Agulki!
Trzecia fotka najbardziej mi sie podoba, widac zlota godzine. Piekne swiatlo.
Pozdrawiam
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Faktycznie trzecia fotka SUPER !!!!!
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
to już drugi taki powrót po długiej przerwie w publikowaniu czegokolwiek w swym wątku - i jakże cieszy![]()
ja się przychylam do tych co 3kę wybrali![]()
a Pieniny cóżzawsze będą mi bliskie
![]()
no i dużo frajdy z nowym sprzętem![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dzięki za komentarze! Bardzo mi miło, że zechcieliście skrobnąć parę słów w moim wątku
Tak, jak mówiłam w Pieninach mieliśmy mało słonecznych dni, stąd i fotek nie mam zbyt wiele, ale podzielę się jeszcze kilkoma pstrykami ze wschodu słońca na Sokolicy.
Pierwszy raz miałam okazję oglądania wschodu słońca w górach, do tej pory wszelkie próby fotografowania porannego spektaklu niestety kończyły się fiaskiem - albo przez złą, pochmurną pogodę, albo przez grawitację (rano dla mnie jest najsilniejsza i nie pozwala mi wstać z wyrka)
W każdym razie zakup em5 był silnym motorem i podczas poświąteczno-sylwestrowego wyjazdu w zasadzie codziennie byliśmy przed świtem w górach, lecz tylko jeden dzień (a raczej aż jeden) był dla nas owocny.
Będę wdzięczna, jeśli napiszecie swoje przemyślenia o tych fotkach![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.