Jedziem dalej:
Lądzień czerwonatka w sporym cropie prawie 1:1 (zaskoczył mnie) - jutro spróbuję upolować go z pierścieniami.
Jedziem dalej:
Lądzień czerwonatka w sporym cropie prawie 1:1 (zaskoczył mnie) - jutro spróbuję upolować go z pierścieniami.
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."
Drugi i ostatni zestaw na dziś
![]()
robali nie lubię - ale niezapominajki urocze![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Z ostatnich podoba mi się "Pstryk zimowy bez śniegu raz...", śpiąca sowa też. Jest więcej które się podobają. Szkoda, że nie numerujesz zdjęć. Trudniej się odnieść do konkretnego.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Fakt, nie chciałem robić zamieszania bo wątek się w międzyczasie rozrósł i straciłem rachubę. Zawsze można się odnieść do numeru posta, staram się teraz nie wrzucać więcej niż 2 zdjęcia w jednym. Niedługo mam nadzieję na lepszą pogodę i więcej czasu - wtedy mniej będzie robali.
Maleńkich ciąg dalszy:
![]()
Troche jakby ostre swiatlo, jak mialbym wybierac to ostatniego skakuna
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Ciąg dalszy początków walki ze statywem i - co się okazało bardziej kłopotliwe - z wiatrem. Do czasów rzędu 1 sekunda muszą być warunki, ale efekty mnie dopingują. Do galerii poszło najlepsze z wczoraj (z godzinnych prób ocalały ... 3 klatki, reszta poruszona mniej lub bardziej), te w 1:1 są gorsze jakościowo - nadają się góra na odbitkę A4 - ale i tak chyba nie jest źle.
Wywołane ciut inaczej niż to w galerii. Lepiej? Gorzej? Sam nie wiem.
![]()
Nie jest zle
p.s Matryce masz do czyszczenia...
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Obydwie te fotki robiłeś za statywem ? Robale nie uciekały gdy podchodziłeś do nich ze statywem ?
kiedyś kilka razy próbowałem ważkę "upolować" , to goniłem za nimi, ale uciekały niestety.
Drugi robaczek mi się podoba![]()