"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Nie mylisz się,i to jest fota podobna do tej która mnie tak zakręciła: https://galeria.olympusclub.pl/displ...php?pos=-59799
a jednocześnie zupełnie inna. Wiem pokręcone to ale tak jest.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
220 - Kto ostatni na dole ten gapa
Pozdrawiam, Nataszach
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
czesc nataszach,
Co do ostatniego zdjecia - schody same w sobie fajne, ale zdjecie rozumiem, ze na 'cybcika, żeby zdążyc itp - lecz wydaje się, ze ostrość poszła piętro niżej.
Może tam kiedy wrócisz... ?
pozdrawiam,
Nawet nie na chybcika, tylko lęk wysokości wziął górę i trzęsącymi się łapami nie wiele udało mi się zdziałać, ale w jakiś sposób je lubię![]()
Pozdrawiam, Nataszach
220 bardzo mi się podoba, fajnie uchwycona scenka. Wygląda mi na autentyk a nie ustawkę więc trudno byłoby powtórzyć.
ostatnie i miejscówka i sytuacja - przednie ale ostrość faktycznie wygrała te zawody i była szybciej na dole niż reszta..
też czekam na kolejne
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22