Grizz a podpowiedz proszę , kiedy ma to uzasadnienie? Ciekawa jestem, bo sama lubię takie eksperymenty...?
Grizz a podpowiedz proszę , kiedy ma to uzasadnienie? Ciekawa jestem, bo sama lubię takie eksperymenty...?
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ałć! Dlaczego tak brutalnie?
Wciąż uczę się, metodą prób i błędów, staram się szlifować wszystkie niedociągnięcia i czerpać ile tylko się da od bardziej doświadczonych użytkowników forum.
Jak napisałam wcześniej, moim zamysłem było postarzenie zdjęć plus sepia. Nigdy wcześniej tego nie robiłam, stąd moje pytanie i prośba o poradę w wątku. "Odpustowa szopka"? Rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje.
Co mi osobiście przeszkadza mi w tej fotce? Tło i ziarno, ale tego drugiego już nie zmienię. Uważam, że ujęcie jest ciekawe bo zostało zrobione z zaskoczenia. Bardzo nie lubię pozowanych zdjęć ślubnych ze sztucznym uśmiechem nr.5 na ustach Państwa Młodych.
Dlatego, jeżeli ktoś ma pomysł jak je "uratować", będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
To nie jest brutalne. To jest prawdziwe. KAŻDY przechodzi taki moment - refleksja następuje potem.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Odpowiedź godna polityka. Nic nie wyjaśnia.
Lepszy skutek dadzą rady jak robić niż jak nie robić.
Wydaję mi się, że powinnaś oryginał tego zdjęcia (w maksymalnie dużych rozmiarach (np. 800x600 ok. 390KB) wrzucić do wątku Co poprawić w tym zdjęciu ? i podać jaki efekt chciałabyś uzyskać. Na pewno pojawi się kilka wersji. będziesz mogła (np. na PW) dopytać co i jak![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Witam
Nataszach,spróbuj nie korzystać z tych gotowych filtrów (stare zdjęcie),za mocno one ingerują,lepiej je używać wraz z warstwami. Na Twoim miejscu popróbowałbym przejście do sepii z różnym odcieniami. Konwersje do sepii masz w trybie edycji pod zakładką "home". Kadrowanie masz w zakładce,w opcji powinno być kadruj dowolnie,przeciągasz myszką po zdjęciu,enter i gotowe. Do prostowania możesz użyć narzędzia "prostuj bezwględnie",znajdziesz je zaraz pod zdjęciem,taka zawinięta strzałka.
Dobrym pomysłem jest wrzucenie orginalnego obrazka.
pzdr
ps. też uważam,że moment na zdjęciu i mimika twarzy nie jest najszczęśliwsza...
Witam ponownie,
Tym razem kilka zdjęć z zimnej i z każdym dniem co raz bardziej jesiennej już Pragi. Spacer rozpoczęłam od ulicy Dlouhá (chyba przez sentyment do Krakowa):
60
61
By w końcu dotrzeć do mało uczęszczanej przez turystów części Starego Miasta, w której zakochałam się bez reszty
63
64
65
66
Zapraszam serdecznie do komentowania
Udanego weekendu życzę!
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Świetne zdjęcia! A zdjęcie z klamką rewelacja (bym przyciął ciut z lewej strony i ściemnij tą fakturę w lg)
coś takiego:
Ostatnio edytowane przez iszi ; 10.10.09 o 17:22