W tych Twoich wcześniejszych z inscenizacji często nie pasowała mi cyfrowość, jakoś tak bardziej niż zwykle rzucała się w oczy. Fajnie, że przekonałeś się do analoga. Miło się ogląda Twe ostatnie poczynania - widać, że dobrze się wszyscy bawicie![]()
W tych Twoich wcześniejszych z inscenizacji często nie pasowała mi cyfrowość, jakoś tak bardziej niż zwykle rzucała się w oczy. Fajnie, że przekonałeś się do analoga. Miło się ogląda Twe ostatnie poczynania - widać, że dobrze się wszyscy bawicie![]()
Zdjęcia świetne, ale... nie podoba mi się pokazywanie od tak "pięknej strony" zaplecza konfliktów zbrojnych...
Niestety, do odbiorcy "niedojrzałego" trafi bardzo mylny jego obraz... przepraszam, ale musiałem to napisać...
BTW
Wiem, że wkładam kij w szprychy...
wbrew pozorom to "normalni" ludzie byli ...
mnie się ostatnia seria bardzo podoba
cieszę się że jest ktoś kto pokazuję tego typu fotografię bo nie jest ona popularna
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dzięki za odwiedziny i dobre słowo.
peterq no tak już jest. Mam kolegę który jest rekonstruktorem i fotografem i kiedyś powiedział, że gdyby zrobić prawdziwą rekonstrukcję to dorośli nie mogli by spać , a dzieciaki mialy by traumę do końca życia. Wojna to gł śmierć , łzy , strach i wszystko co najgorsze w człowieku - pytanie kto chciałby to oglądać .
Oczywiście marzy mi się foto militarne oparte na emocjach, ale to inna para kaloszy i pewnie cel na przyszłość .
Tak zeby wątek nie podupadł. Tym razem z czołgiem w tle.
Czysto, klarownie, idealnie jakościowo, aż drażni przyznać muszę
Jest filmowo, jakbym oglądał kadry z oskarowego filmu wojennego. Jakością naprawdę kojarzy mi się z np. Pearl Harbor.
Uuuuu Robertooooo
Wiesz czego mi brak? Paskudnej, depresyjnej pogody.
Amen
pozdroofka
PS
Dawaj czolgusie, corka chce duuuzo czolgusi![]()
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
czołgów już nie mam , za to mam wielką wojnę.
Fajnie, trzymasz klimat filmowy, wygląda jak wyrywki z dużej epopeji o wojnie.
Z czołgami zdjęcia są świetne. Gratuluję