Fajne foty, dobre technicznie. Moja uwaga: niewiele na nich akcji, ot, chopaki sobie stoją z markerami...
A najbardziej podoba mi się ostatnie, ciekawie skadrowane.
Trochę brakuje świstu kul, ale mi się podoba. Mam pytanie nie bałeś się że dostaniesz w sprzęt? Nie wiem jaką to ma siłę ale na pewno nie było by miło.
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Mi się zdjęcia podobają...
A co do zabawy... bez drącego gęby sierżanta nad głową to nie to samo![]()
To nie są markery, tylko repliki ASG. Super sprawa, jeśli ma się tylko sporo wolnego czasu
Jeśli chodzi o robienie fotek, to jest to dość problematyczne. W trakcie przerwy, przed/po akcji nie ma problemu, ale fotki wychodzą takie sobie: ot, kilku chłopaków z karabinami... Najlepsze zdjęcia można by zrobić w samym kotle ale to już duże ryzyko. Przy dzisiejszym podkręcaniu giwer, kiedy przy małym dystansie nikt się nie uśmiecha żeby nie stracić zęba, to wystawianie się z lustrzanką jest słabym pomysłemKiedyś na strzelanie przyjechał chłopak z lustrzanką i miał nawet pomarańczową kamizelkę, ale też się bał, bo jak się chłopcy rozkręcali to czasem w ferworze walki nie patrzyli gdzie walą
a o zabłąkaną kulkę nie jest trudno.
Dla zainteresowanych więcej informacji jest tutaj: www.wmasg.pl
Pozdrawiam
Mariusz
Sam się w to bawię i polecam, co do sprzętu to dobra UVka wytrzyma ale raczej nada się do wymiany. Kulki w body dziur zazwyczaj nie robią. Dużo zależy od tego czy fotograf jest widoczny i czy jest "młyn" w czasie walki.
E-510 + 14-42 + 40-150 + Sigma 50-500 + Metz 58 / E-10 / OM-1 MD + OM-1n MD + OM-2n + Zuiko 50 1.8 + Zuiko 28 3.5 + Sigma 135 2.8
...a mi sie podoba 8ka, takie filozoficzne troche. do gantow pasuje
w pozostalych agresywna saturacja. jeszcze nie wiem, czy za mocna. sie przygladam