Kurcze, jedynka jest REWELACYJNA![]()
Kurcze, jedynka jest REWELACYJNA![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ale 2-jeczka fajna. Po suchym też się da
Pozdrawiam.
Ale warto było się poświęcić![]()
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
pewnie że się da ... chyba ok 90% rowerzystów 'pomykało' po suchym
O taaak warto uda bolą, łydki już umarły ale..... to my wygraliśmyz wodą
. Tacy byliśmy dumni.... a tu facet na składaczku 'sokół' tylko śmignął zaraz za nami, dojechał do Edytki (mojej córy) i rzecze: 'fajnie nie ? woda ciepła' co do składaka można przeboleć ale... on był w wieku mojego ojca
. A ja chciałem błysnąć przed dzieckiem kondycją ........ echhhhhhh.
Pozdrawiam
P.S
igorrastrasznie 'smaczne' fotki z gór w Twojej galerii
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 8.06.10 o 20:59
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Motyw fajnyFajnie by to wyglądało na rozmytym tle
![]()
Napisałeś że wygraliście z wodą. Pomysł mi na szybko przyszedł że mogła dziewczyna wjechać w tę wodę z podniesionymi rękami jak na mecie to robią.
e520 + 14-42 + 40-150
Mój wątek -> http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=71233
Hi,hi! Pomysł fajny, acz dość makabryczny - gdyby tak zrobiła, trzeba by ją odłowić
poza tym nie pozwolił bym córce na takie akrobacje.
No i jeszcze jedno przy szybkim wjeździe do wody przednie koło głupieje z racji oporu i zmiany gęstości otoczenia, ja raz tylko tak wjechałem w wodę podczas maratonu G&G w Łomiankach i wiem jak gnaty bolą podczas wstawania.
Pozdrawiam
Wyszła mi normalnie wyszła fota IR,
nie na wystawę alee...
Ale... grunt że wyszła w ogóle... uff ale jazda, gdyby nie informacje zamieszczone przez koleżankę Marylka![]()
w wątku
nakombinował bym się, jak koń pod górę
i tylko nerwy i czas stracił, a tak wiem,
że e-3 da się bez przeróbek puchy strzelać IR foty.
Aaa i jeszcze taki kadr
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 4.08.10 o 23:04