|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Bo nie douczony i głupi jak boot
Kod:Producent: OLYMPUS IMAGING CORP. Model: E-3 Obiektyw: 12.0-60.0 mm f/2.8-4.0 Data wykonania: 2012-05-22 19:09:51 (no TZ) Długość ogniskowej: 39mm (Ekwiwalent 35mm: 78mm) Przysłona: f/6.3 Czas ekspozycji: 0.013s (1/80) Czułość ISO: 400 Korekta ekspozycji: brak Pomiar światła: Matrycowy Program ekspozycji: Priorytet przesłony (Półautomatyczny) Balans bieli: Automatyczny Lampa błyskowa: Tak (Automatyczny, Wykryto światło odbite) Orientacja: Normalnie Współrzędne GPS: undefined, undefined Fotograf: Saboor Prawa autorskie: Saboor Opis: OLYMPUS DIGITAL CAMERA Użyty program: Adobe Photoshop Camera Raw 7.3 (Windows)
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To z konsoli Ubuntu ?![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wyglucony:
Robi wrażenie - może dla mnie za abstrakcyjne![]()
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
ile czasu robiłes zanim to uchwyciłeś ?
mi osobiście się podoba![]()
lubię zabawy wodno kropelkowe![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 30.03.13 o 13:11