podpisuję się pod tym wyżej
kapitalny ziew![]()
![]()
![]()
podpisuję się pod tym wyżej
kapitalny ziew![]()
![]()
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Trudno pokazać mewę niebanalnie, Tobie się udało. Ziew - świetny!
P.S. -rep za to, że byłaś nad morzem, a nie byliście w Łebie :P
Jak Hrabini jaka spacerkiem po plaży, owszem ale co by nóżek nie pobrudzić
Nosz normalnie szczena.. znaczy dziób opada i rozwarcie na dwa palce
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Się obżera ... dobra,dobra i tak wiadomo, że chrupek to strrraszna
broń w rękach młodej mamy![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 9.09.10 o 10:10 Powód: Automatyczne scalenie postów
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Aniu rzeczywiście wyglądasz świetnie po tej ciąży. Tylko pozazdrościć formy! Ja muszę przywitać się z moją bieżnią
ptaszysko z rozdziawionym dziobem- urocze!
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 15.09.10 o 23:19
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
mi też średnio kadr podchodzi - poza tym ciekawie się dzieje ale wzrok mój nieco błądzi..
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Kadź mi, kadź miMoja bieżnia ma dwie nogi i zaczyna mocno brykać, a że siedzę z nim prawie non-stop, sam zadbał o moją formę.
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i celne uwagi. Myślę, że czas porządnie reaktywować wątek. Tak samo przy okazji, pragnę podziękować tym osobom, które podtrzymywały mnie ostatnio na duchu i wskrzesiły stare forumowe znajomości. Bardzo mi pomogliście. Przestałam się oglądać na to, jakie powinny być zdjęcia i zaczęłam po prostu na nowo fotografować.
52
(Uwielbiam to zdjęcie, tak po prostu. Jeżyny odbijające się w leśnym jeziorku. Takie tam proste, wodne maziaje)