Nie jest różowo, ale nie jest. 168 jak dla mnie najlepsze.
Nie jest różowo, ale nie jest. 168 jak dla mnie najlepsze.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Rozlewiska Biebrzy 2022.
171.
172.
173.
![]()
Ostatnio edytowane przez lucas_g ; 18.03.22 o 22:14
cudnie - chyba 171 naj dla mnie
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Cała seria świetna, moje ulubione klimaty.
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
gulasz, piasbog, dzięki za miłe słowo.
To dorzucę jeszcze trzy kadry z tegorocznych rozlewisk Biebrzy.
174.
175.
176.
![]()
Ładne światło, a chmury na 175 niesamowite!
Tak, chmury w 175 piękne i jednocześnie dosyć straszne. Fajnie się ogląda![]()
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
cobra, zigger, dzięki za odwiedziny. Widzę, że kadr 175 najbardziej się podoba.
Poniżej trzy zdjęcia znad rzeki Bug. Od dawna myślałem o takim kadrze jak na 177 z czasem naświetlania na tyle długim, że przelatujące ptaki stworzą mazy. 178, ten motyw mam już na kilku kadrach i bardzo lubię go fotografować, ale to jeszcze nie koniec przygody z tym kościołem. 179 to kadr, po który jechałem w to miejsce, ale muszę go jeszcze powtórzyć, najwcześniej za rok, jak słońce ponownie będzie wschodziło po prawej stronie drzew.
177.
178.
179.
![]()
Bardzo ładne dwa warianty - 177 i 179, pokazują jaka różnorodność tkwi w fotografii. Niby to samo, ale jednak poprzez światło, położenie słońca, ogólną kolorystykę, to są dwa różne zdjęcia tego samego motywu, oba są ładne, zajmujące.
Landszaft z kościołem super, malowniczy, romantyczny.
TJ
Ponad dwa tygodnie temu mieliśmy z kolegą sikor krótki wypad nad Biebrzę. Ode mnie trzy kadry z tego poaranka oraz wschód księżyca na kampinoskich łąkach z ostatrniej niedzieli.
180.
181.
182.
183.
![]()