Trójka jest genialna!! : ) Świetny, dynamiczny kadr i mocna, mroczna tonacja : )
Pozdrawiam : )
Trójka jest genialna!! : ) Świetny, dynamiczny kadr i mocna, mroczna tonacja : )
Pozdrawiam : )
Dziękuję wszystkim odwiedzającym. Kolejna porcja - tak na deser. Swoją drogą Agnieszka jest niesamowicie cierpliwą osobą, nawet gdy strawa manualna lampa wypalała mi prosto w oczy (wypukły przycisk test), nie zrażała się. Co najwyżej śmiała się.
MK
Tym razem drugie najbardziej mi sie podoba.
Dziewczyna z gitara, mroczny klimat. Fajnie wyszlo.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
mi tez 2 najbardziej podchodzi
ale trochę szkoda mi że nie udało się skombinować z kadrem tak żeby mniej tej gitarry ciachnąć... szkoda jej ;P
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dziewczyna z gitara najlepsza...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Tak! z gitarą jest super![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Kolejna odsłona Studia "Banan". Modelka: Kamila,
MK
Witam.
Ósemka bardzo ciekawa, kompozycja i oświetlenie pasują do siebie, a i modelka mimiką wiele wniosła. Jeszcze podoba mi się jedynka - za ekspresję.
Pozdrawiam
Trójeczka i dwa sztyletowe najbardziej mi się podobają![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
1, 3 i 8 - IMHO najlepsze i trudno wskazac, ktore z tych trzech the best jest
1 - jak to ktos napisal za ekspresje i udana kompozycje. 3 z afajne BW i rowniez gre modelki8 za.. za to.. ze jest takie prawie "glam"
i fajny makijaz
i spojrzenie.
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.