Piękna zima w twoim wykonaniu![]()
Piękna zima w twoim wykonaniu![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Bardzo udana ta zimowa seria! : )
1 i 3 b. udane. Porządnie naświetlone - miło pooglądać : )
2. b. mi się podoba ze względu na Panią, która wprowadza fajny element zaczepienia! : )) Bdb zdjęcie : )
a2 chyba mnie się najbardziej podoba między a3 i a1 : ) Ładne światełko, ciekawy kadr ; )
Dzięki za odwiedziny.
Coś jeszcze oszronionego mam, ale raczej sprzed słoneczka. Też mają swój urok.
Powalczyłam trochę z nocnymi, mniej więcej tonacja taka, jak miała być. Kamienny lampion w niektórych ujęciach jest krzywy. I taki ma być.
240
241
242
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
ostatnei 3 są dla mnie kolorystycznie mega ciekawe![]()
podobają się
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Magiczniepierwsze najbardziej mi się podoba
ale cała wrzuta ładna
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Trojeczka super...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Bardzo ciekawe te ostatnie 3 zdjęcia. Ładnie dograne światło i kolorystyka. Perfekcyjny kadr. Przeglądając cały wątek bardzo mi się spodobało w jaki sposób kadrujesz zdjęcia. Zapomniałabym, przepiękne maki. Będę tu na pewno częściej zaglądać. Pozdrawiam.
Dzięki za zimowe odwiedziny i mile komentarze.Greedka, zapraszam. Maczki kocham.
Mysi, japończyk jest zamknięty. Wcale nie byłam w środku. Sposobem go wzięłam.
Jeszcze trochę zimy, tym razem niesłonecznej, lekko zamglonej. Taka sobie zatoczka. Jak zawsze, mam dylemat z WB, bo bardziej nastrojowo wygląda po mojemu z lekką dawką niebieskości. Mgła jest niebieskawa.
243
244
245
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...