Chyba mamy te same aparaty,bo moj tez nie przepala w ostrym sloncu![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Aj tym razem się powstrzymałem jeśli chodzi o tworzenie przepałów......... ja je lubię![]()
Cześć Fatman,
Bardzo fajne portrety, ciepłe i naturalne, do tego włosy Twojej połowicy świetnie się zgrały.
p.s. Na wiosnę farbujesz ją na zielono?
Plecak na trzecim, jego potrzebę rozumiem, ale wyszedł na baardzo ciężki - rozumiem, że twoją szklarnię żona nosi ?
A tak generalnie, to podobają mi się twoje prace, te co z nikły z wątku też, widziałem je wszakże wcześniej. Ślubniaki też
pozdrawiam,
Sawa juz chyba wszystko napisal o tych portretach, mnie tez sie podobaja zwlaszcza dwa pierwsze.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
mi również dwa pierwsze najbardziej się podobają![]()
fajnie to współgra ze sobą![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ślicznie dziękuję za dotychczasowe komentarze![]()
Heh, wiem, ze się modelki nie ocenia, ale kurcze, fatman, jak "znam" Twoją żonę, od lat, to ona Ci z upływem czasu jeszcze bardziej pięknieje
Bardzo ładne kolorki i światła na ostatnim. Plecak za to paskudny![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Taaaaa...... moja żona też twierdzi, że plecak paskudny i trzeba go zmienić na jakąś nową wystrzałową torebkę.
Przyznajcie się, jesteście w zmowie prawda ?
Dzięki jeszcze raz za komentarze![]()