Piękne mieliście widoki a i klimaty ciekawe![]()
Piękne mieliście widoki a i klimaty ciekawe![]()
Dzięki za odwiedziny...
Foty niestety tylko w znikomej części oddają tamtejsze klimaty, południe Maroka jest niesamowicie malownicze, przy okazji mało "skażone" turystami i przez to bardzo naturalne...
Żeby nie było że tylko się rozpisuję to jeszcze trochę codzienności z tamtych stron:
426. transport miejski
427. rzut oka na ulicę
428. targowisko czyli "suuk"
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
W ciekawą podróż nas zabierasz. Przeurocze, malownicze miejsca. Z niecierpliwością czekam na więciej![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Ciekawe spojrzenie na fajne miejsca...427 swietny kadr z gorkami w tle.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Byli już sprzedawcy i "sklepiki", to dzisiaj trochę przydrożnych "warsztatów".
Praktycznie wystarczy mieć (i tak to wygląda) małą komórkę przy drodze i już można prowadzić produkcję i "biznes" się kręci.
Warsztaciki takie można spotkać w każdym miasteczku, na każdym targu, przy każdej uliczce.
Poniżej kilka przykładów (przepraszam za jakość, ale na zewnątrz było południowe słońce):
429. prawie jak salon krawiecki
430. wytwórnia obuwia
431. "mi tam dużo nie trzeba"
432. strugamy trzonki na poczekaniu
Przepiękne są te pejzaże. Zwłaszcza pierwsze zdjęcie, które wstawiłeś, robi wrażenie. Mimo silnego słońca prezentują się rewelacyjnie.
Pozdrawiam, Jola
Mnie też wydaje się że "tematyczne" sety lepiej się ogląda...
Wszystko zależy od sytuacji, niektórzy sami chcą żeby im zrobić fotę, w innych przypadkach pokazujesz na aparat i na nich, a delikwent kiwa na tak lub nie...
Niestety sporo dobrych ujęć "przepada" bo niektórzy nie życzą sobie robienia fotek...
Co prawda byli w grupie ludzie, którzy "strzelają" na chama, ale ja tak jakoś nie potrafię (choć kilka fotek mam ustrzelonych z tele, więc o zdanie z 20 metrów nie pytałem).
Poniżej właśnie kilka ujęć z tele ludzi, którzy wydali mi się ciekawi:
To jest wrzucone do galerii:
433. w oczekiwaniu na ...
Kilka kolejnych:
434. 3...2...1... start
435. po zakupy
436. fotograf z Marakeszu
437. trzeba trochę odpocząć