Dogrywka 01
Dogrywka 02
Dogrywka 03
No to nie wybraliśmy w pierwszym rzucie zatem zapraszam na DOGRYWKĘ 01 02 03 - - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - - po 10 głosujących jedna praca na 1 miejscu a oczko niżej dwie na 2gim także do końca chyba będzie łeb w łeb - - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - - mamy 20 i wiele sie nie wyjasnilo na 1 miejscu 2 prace i oczko niżej trzecia także głosujcie kto tam jeszcze może
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM... Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami.. gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Już trzy dychy głosujących, tak że prosimy o przeciek
Raczej zakończenie i luty uruchomić. Trzydychy głosujących to i tak nieźle, a nawet bdb patrząc na aktywność...
... Mój pierwszy wątek, ze szlaków i nie tylko... ...Mój drugi wątek "Makro"... ...Szkocja (po prostu)... Uczestnik I Rejsu Pod Banderą Olympusa moja strona: http://fotobia.rozbark.net.pl
Powiem za Ulę - walka o pierwsze miejsce jest zażarta. Trup ściele się gęsto. Raz jedni, raz drudzy - no normalnie masakra Ostatnie chwile aby zmienić wynik. Wyciągać Himarsy, Kraby, w ostateczności Gatlingi... i do boju
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||
No to Bogdan wam już napisał chyba wiadomo kto który i o ile z przodu heheh chyba jemu przekaże tę fuchę komunikowania wam przecieków ja póki co korzystam z ostatnich chwil słońca a w zasadzie już światła na krakowskim spacerze spoglądając co chwile co dzieje się w Oslo takze wyniki i odpalenie głosowania lutego wrzucę już późnym wieczorem milego końca dnia wszystkim
Ula, dozujesz emo? Cóż, czekamy.
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
Zamieszczone przez zigger Ula, dozujesz emo? Cóż, czekamy. wyniki oczywiście w wątku głównym --> TUTAJ
Zasady na forum