Zdecydowanie zalecam wakacje. Macie dziwne skojarzenia.
Zdecydowanie zalecam wakacje. Macie dziwne skojarzenia.
No wiesz, mnie kiedyś takie coś na basenie goniło, więc wolę uważać.
The question is, who cares?
A mnie w wannie, gdy kąpałam się z siostrą (jako dziecię). Nie wiem, skąd kotlet w wannie...![]()
Hades,
Ostatnie całe serie bardzo dobre pod względem obróbki - ja mam wrażenie, że wyglądają, jak zdjęcia wydrukowane na błyszczącym papierze - nawet zazdroszczę ci (pozytywnie).
Widać też, że odkąd M10 w rękach twych jest, nabrałeś jakieś wrażliwości na piękno traw i ładnie światła szukasz. Wodna seria też fajna.
Moim zdaniem wiele z tych nowszych zdjęć posiada jakość niczym na portalach typu 500px.
Gratuluję a jednocześnie grzecznie domagam się, abyś przedstawił kroki swojej obróbki swoich zdjęć
Swoją drogą to powietrzne smoki dmuchane i ich soczystość barwowa mi się spodobały, a 113 w rzeczy samej nasycona skojarzeniem z "mielonym"
pozdrawiam,
Nie kusiło Cię badyle w tle skrócić? Seria b. ładna- zachęca do wstawania o świcie.
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
no światełko też na zachodzące bardziej wygląda...
kolory ładne, ale temat IMO nie do końca - badyle są oklepane..
i naprawdę musiałoby być wielkie wow by zrobiły wrażenie
z serii najlepsze chyba 115
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Bardzo fajna ta słoneczna seria.
Podobają się. Szczególnie 118.
Pozdrawiam.