efekt after - much better.
choć o tym pewnie pisać nie trzeba
efekt after - much better.
choć o tym pewnie pisać nie trzeba
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Chyba „normalne” bardziej mi się podobają..
63 – ciekawie złapany moment, samochody mi nie przeszkadzają, moim zdaniem wręcz podkreślają samotność małego psa w wielkim mieście.
Fryzjerzy – też sobie wywieszę taką kartkę „urlop do odwołania”...
66 – uchwycony smutek dziewczyny z telefonem w ręce - chyba nie zadzwonił, bo chwilę potem jest tak samo smutna... Dobrze jest czasem nie chować zbyt szybko aparatu..
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Naprawdę? Czasami długo nie jestem przekonany do efektu końcowego, a później zapominam opublikować zdjęcie.
---------- Post dodany o 01:57 ---------- Poprzedni post był o 00:59 ----------
Te eksperymenty miały niewiele komentarzy. Ale nie zarzucam ich. Trzeba następnego podejścia.
Ten pies, jak mu się dłużej przyjrzeć, właściwie wygląda na spokojnego i pewnego siebie. Człowiek gdzieś się mu zawieruszył, a czeka cierpliwie aż się odnajdzie.
---------- Post dodany o 01:58 ---------- Poprzedni post był o 01:57 ----------
Na koniec trochę koloru:
67. Zachód na łąką.
Ostatnie bardzo przyjemne, lubię takie klimaty.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Z "normalnych" - to to z kundelkiem mi się
Pozdrawiam.
Bardzo mi się podoba ostatnia sepiowa seria, piesek skradł moje serce, chociaż faktycznie kadr mógłby byc lepszy. Ale w pełni rozumiem, lepiej mieć niedoskonałe zdjęcie, niż nie mieć go w ogóleSpacerowanie po mieście i łapanie takich momentów jest niezwykle przyjemne
![]()
63 to mój namber uanPiesełek przeuroczy choć trochę smutku zasiał w me serce... Taki bezbronny w tej dżungli :/ No i 66! Bardzo dobry ten dyptyk
![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Mi najbardziej spodobał się pies i fryzjer dla psów, reszta też super.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Hades zawsze strzyże trawniki o zachodzie słońca. Zuzanna lupie poranny zapach siana
Z ostatnich to wątki fryzjerskie fajne. A dla Samotnej na przystanku to powinieneś mieć model release![]()
Dziękuje za komentarze.
Możesz pokierować moimi myślami i napisać co chciałeś zawrzeć w tym zdaniu?
Trudno byłoby zdobyć coś takiego.
Mimo to zastanawiam się nad publikacją. Daleko temu do cenzury. Przepisy czy nakazy to jedno, a zdrowy rozsądek to drugie. Staram się pokazywać drugą osobę w korzystnym świetle. Zwykle łączę to z sytuacją. Obraz musiałby być genialny, rzutki, nieprzeciętny, ponadczasowy, bym postąpił wbrew tym zasadom. Może takie zacznę dostrzegać.