Super relacja
Super relacja
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Łukasz,
23.5
23.2
uwielbiam takie momenty
maluchy z małymi gitarami - piękne
wspominałeś o wyławianiu takich perełek z tłumu - dla mnie one są najlepsze i chyba najważniejsze z tego wszystkiego
bo wiadomym jest że uniesione gitary każdy będzie focił, a odnaleźć w tym tłumie takie cuda - to jest to co tygryski lubią najbardziej
tonacja dla mnie jak najbardziej odpowiednia - klimat tego spotkania zachowany w 100%
w relacji Twej widać ogrom ludzisk wszelakich - impreza ta z kameralnej ( w jakiej bylo mi dane uczestniczyć w 2006 bodajże roku) przerodziła się w niezłą masówkę
dzięki temu rekord ponownie został pobity
pees - przeglądnęłam sobie wątek i 20.1 MISTRZ - przecudne przemyślane - rewelacja![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Wrzutka miodek! Powiedz mi, skąd pomysł na taką tonację?? Wyczesałeś klimat lat 60-tych.
23.2 Rekord świata![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Taaaak, bardzo fajne te ostatnie foty...
Przy fotografowaniu tego typu tematów, bardzo istotnym dla mnie ujęciem jest tło. W wypadku tego wydarzenia, można powiedzieć, że tło było zarazem głównym tematem. W końcu to zebrani gitarzyści, bili rekord. Zaproszone gwiazdy czy ogólnie mówiąc scena byli oczywiście warci uwiecznienia, ale wydaje mi się, że bardziej dokumentalnego.
Aż musiałem się cofnąć w czasie. Czy mistrz?. Jak już gdzieś wspomniałem lubię kadrować pod słońce.
Z archiwum... Dzisiejszy dzień sponsoruje literka 'h'...
24.
![]()
Eeee... .pewnie mi sie wydaje, wyglada mi na wujka samo .....h.....
Ale w zyciu nie widzilem na wlasne galy, wiec pewnie jestem w mylnym bledzie.....
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
O, jaki ładny pan. Podobny do mojego wujka
Udany portret.