Z kropelek ta liliowa
Z ostatnich, chłopiec w kolorze. Na jego twarzy więcej emocji. Ten na BW, wygląda, jak jego starszy brat, który woli towarzystwo swoich rówieśników i wygania "smarka" do domu![]()
Z kropelek ta liliowa
Z ostatnich, chłopiec w kolorze. Na jego twarzy więcej emocji. Ten na BW, wygląda, jak jego starszy brat, który woli towarzystwo swoich rówieśników i wygania "smarka" do domu![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 28.10.10 o 11:23
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dziękuję bardzo za wszystkie opinie
Kolejne...z dzisiejszego spaceru![]()
Ostatnie 3 zdjątka miłe, cieplutkie, mięciutkie.
Kolejna próba ujarzmienia światła w gęstwinie, wydobycia krągłości atrakcji, pokazania sensu w splątanej abstrakcji. Podobają mi się takie ćwiczenia, najlepsza droga do doskonalenia kreatywnego spojrzenia. Dla fotografa takie wprawki, to jak dla biegacza ołowiane buty, dla pianisty żyletki między klawiszami, dla klaustrofoba kolczaste druty.
Wyższa szkoła jazdy. Uznanie!
Pzdr, TJ
Dobry wieczór WSZYSTKIM
Przeglądałam właśnie mój wątek (... z sentymentem wspominam dawne czasy, kiedy jeszcze z zapałem robiłam zdjęcia...) . Ale nie o tym chcę napisać. Chcę zapytać dlaczego zamiast moich zdjęć są okienka z reklamami ? Nie na wszystkich, ale na kilku to zauważyłam...
Pozdrawiam![]()
A juz myslalam ze kolejna reaktywacja na forum do czego serdecznie namawiam, co do ikonek reklamowych, pewnie eksperci sie wypowiedzą ja obstawiam ze to kwestia linkowania z zewnetrznych serwerow zamiast z serwera forumowego, sporo staruych wątków/wpisow ma ten problem
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Zatem poczekam na ekspertów![]()
Miło Cię znów widzieć na Forum!
Tak jak napisała Ula - zdjęcia, które się nie wyświetlają nie "wiszą" u nas, są linkowane z zewnętrznego serwisu oferującego hosting zdjęć. W Twoim przypadku to popularny ImageShack, który wprowadził niegdyś (zdaje się w 2012 roku) spore ograniczenia dla darmowych kont i (części) zdjęć nie wyświetla, gubi je itp.
Ostatnio edytowane przez Karol ; 20.01.15 o 20:49
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dawno tu nie dodawałam zdjęć i teraz nie wiem jak to zrobić![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.