1. helmuth
2. a123
3. Bodzip
4. jkr
5. sikor
6. Wiejo
7. scaners3d
8. jck
9. zbyma72age
10. fret
11.PaweK
12. Mirek63
13. schuttenbach
14. gulasz
15. apz
16. Krakman
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
no tak trzeba w ankiecie zazanczyc ujawnij wyniki - niestety jest to opcja ktorej po zalozeniu ankiety nie da sie edytowac![]()
takze trzeba sie pilnowac przy zakladaniu
z czasem wejdzie Bogdanowi w nawyk
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
o cie sune - aż 6 istot na moj kiczyk zaglosowało
dzieki - az żal że nie wiem kto![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Spoko, Bodzip się dotrze i będzie ok. Sam konkurs trochę mnie rozczarował. Największym problemem tego zdjęcia jest moim zdaniem pierwszy plan i byłem ciekaw sposobów radzenia z tym niedostatkiem, a większość poszła na łatwiznę i zastosowała cięcie. Ładnie chmurki, to prawie każdy potrafi zrobić... No może poza mną, nie zlikwidowałem dziur w niebie![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
ale tam na dole nic fajnego sie nie dzialo to i nie bylo co ratowac
wiec nie dziwie sie wyborom ciecia
sama osobiscie nie lubie proporcji 4/3 wiec tne zawsze do minimum 3/2 no chyba ze wybitnie kadr sie broni prawie w kwadracie![]()
tu IMO sie nie bronil wiec poszedl pod gilotyne
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
A ja wykorzystałem porady @zbyma72age na temat filtrów g'mic. No i wykorzystałem do wyciągnięcia żółtego na pierwszym planie. Fota nr 3.
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Za karę zrób i zapodaj wykaz "na piechotę".
Nie zgadzam się.
Uważam podobnie jak @gulasz, że pierwszy plan był nieciekawy, natomiast w niebie było trochę prześwitów światła zachodzącego słońca. MZ warto było się pokusić o ich pokazanie a nie ich ukrycie.
Bodzipowi nieźle to wyszło ale mnie razi pas cyjanu między linią drzew a niebem, szczególnie widoczny po prawej stronie kadru.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzięki za głosy, gratki dla pozostałych na pudle
Głosowałem na prace 1, 5, 12, 14
Jeśli ktoś chciałby dać swoje zdjęcie do poprawki to jest taka możliwość, pisać do prowadzącego i wysyłać foty
Jak nikt nic nie wyśle to będzie kolejny landszaft![]()
Wyślij, wyślij - będzie na "zaś"
W następnej poprawce będzie praca @Muminek. Oj będzie się działo![]()
Powrót do zer???![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.