Grudzień 01 - cissic
Grudzień 02 - lisiajamka1
Grudzień 03 - Camilo
Grudzień 04 - wyszomir
Grudzień 05 - Robert73
Grudzień 06 - sikor
Grudzień 07 - gulasz
Grudzień 08 - Camilo
Grudzień 09 - viruuss
Grudzień 10 - paparapa
Grudzień 11 - MAF
Serwus czas na głosowanie i wybranie najlepszej foty grudnia 2020 roku głosujcie śmiało - każdy ma max 2 głosy jakby ktoś chciał to paczka prac do ściągnięcia poniżej FM XII 2020.zip Grudzień 01 Grudzień 02 Grudzień 03 Grudzień 04 Grudzień 05 Grudzień 06 Grudzień 07 Grudzień 08 Grudzień 09 Grudzień 10 Grudzień 11 - - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - - No to pyknęła dyszka Na pierwszym miejscu jeden lider z 2 oczkami przewagi Na 2 miejscu 2 prace Bez głosu 2 prace
Ostatnio edytowane przez gulasz ; 8.01.21 o 18:24
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM... Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami.. szlajający się gulasz goni króliki - czyli obrazki codzienne, trochę streeta i co wpadnie w obiektyw - zapraszam gulasz goni po górach - górskie widoczki - to coś co tygryski lubią najbardziej gulasz się szlaja - Kolumbia - wyprawa 2018 gulasz się szlaja - Kambodża - wyprawa 2017
To pyknęło 20 Na pierwszym miejscu 2 prace , Trzy oczka niżej również 2 prace Potem już różnice 1 głosu Nie ma prac bez głosu
Dobijemy do 30
Zamieszczone przez gulasz Dobijemy do 30 Dobiliśmy!!!
Karol + Olek + kilka szkiełek
Zamieszczone przez Rabbit Dobiliśmy!!! No faktycznie na 1 miejscu jedna praca oczko niżej tez jedna i kolejne 2 oczka niżej jedna na 4 miejscu pracy do podium brakuje 2 głosów
miło i zaskakująco mi ogłosić że tytuł Foto Miesiąca Grudnia 2020 otrzymało zdjęcie mojego autorstwa ślicznie dziękuję za głosy 2 miejsce zajął kolega @cissic a na trzecim miejscu 2 równorzędne ornitologie @Camilo oraz @Roberto73 gratulacje
Kurde balans strasznie dziękuję za głosy. Prawdę mówiąc jestem mocno zaskoczony. Jeszcze raz dziękuję i gratuluję zwycięzcy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
www.flickr.com/photos/cissowski/sets/ www.dashstudio.pl
Piękne zdjęcia. Gratulacje!
Moje gratulacje
Zasady na forum