nieźle, nieźle
Uzupełniam wątek:
dla odmiany coś bardziej kolorowego
Myszołów z alergią na jastrzębia
nieźle, nieźle
Uzupełniam wątek:
dla odmiany coś bardziej kolorowego
Myszołów z alergią na jastrzębia
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
wiedziałam że coś ciekawego tutaj znajdę
naipęty 222 - wymiata![]()
ale ta sikoreczka też jest urokliwa![]()
cudownie ustrzelone ptaszyska
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Widze, ze jestes w formie. Swietna wrzutka.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
masakrer, gulasz - miło to słyszeć, dzięki za odwiedziny.
pzdr
Zdjęcia przednie.
Kiedyś pisałeś, że masz wątpliwości co do kamienia. Jak dla mnie motyw kamienia się nie nudzi, świetnie komponuje się z otoczeniem i jest naturalny.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Bardzo ładne ptaszki, ten pierwszy i kolorowy najbardziej mi się podobają.Mam pytanie czy łatwiej zrobić zdjęcie w zimie czy w lecie, oczywiście ptaszka
.
Powodzenia Życzę.
rol6 jak najbardziej naturalny, nie wpadł bym na pomysł, żeby takiego tam przytachaćUłatwia mi mocowanie porcji rosołowej, rozpłaszczona kura łatwo przymarza do tego głazu, ptaki nie porywają.
leszekkl dzięki, można uogólnić i powiedzieć, że łatwiej w zimie, nie bez celowo nazywamy to "sezonem karmnikowym", jednak wymaga to pewnych poświęceń, w lecie bardziej sprzyjająca aura, jednak trudniej zwabić ptaki, ale to także dużo zależy od gatunków.
Uzupełnię "mojego" jastrzębia- on jest przykładem, że potrzebne jest jeszcze szczęście, bo niektórzy latami wyczekują a mi się niespodziewanie trafił.
Pozdrawiam
Jastrząb
Musze przyznac, ze jestem pod wrazeniem Jastrzebia, mistrzowskie ujecia. Polozyles kuraka z rosolu na kamieniu i model sobie po niego przylecial?
Jastrząb powala na kolana. Takie zdjęcia chciałbym oglądać w albumach o ptakach.
E-30 + E-3 + trochę różności, co by pasowały do całości.![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|