zawsze bardzo chętnie tutaj wchodzę
ostatnie zdjęcia modelek to coś cudownego(a że miałam zaległości to przeglądałam kilka stron i sporo tego widziałam
)
bardzo ale to bardzo się podobają - wiadomo nie koniecznie wszystkie - ale to są szczegóły![]()
zawsze bardzo chętnie tutaj wchodzę
ostatnie zdjęcia modelek to coś cudownego(a że miałam zaległości to przeglądałam kilka stron i sporo tego widziałam
)
bardzo ale to bardzo się podobają - wiadomo nie koniecznie wszystkie - ale to są szczegóły![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Mój odbiór jest następujący: pierwsze wrażenie - ona ma takie wielkie dłonie ( w stosunku do rozmiaru głowy). Chyba optyka coś w tych proporcjach pomieszała. Bardziej podobałoby mi się gdyby postać modelki w prawe części kadru , tak by nie stwarzała wrażenia patrzącej w ramkę. Obróbka ciekawa , ale na ramieniu pozostały splątane włosy - to było drugie wrażenie, i blasku twarzy dodałyby bardziej białe niż szare twardówki i zęby. Wiem , jesten na swój sposób konserwatywny, nic nie poradzę.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Karolinę z ciemności widzę po raz kolejny. Zachwyca tak samo.
Ostatnie bardzo mi sie podoba. Nic dodac nic ujac.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
nom....jak brakuje Twoich świerzych fotek na forum to....miło popatrzeć...bardzo miło....
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
z punktu widzenia totalnego amatora, pierwsze zdjęcie powaliło mnie swoim kontrastem. Muszę tu częściej zaglądać, świetne prace![]()
Podoba się, bardzo.
Chyba jutro wyskoczę na miasto, może spotkam jakąś panią w takim przykrótkim płaszczyku![]()
Fajne. Drugi bardziej mi się podoba.
The question is, who cares?
Dziękuję, że tu wpadacie![]()
Fotki w mieście w uliczkach, zaułkach przy wykorzystaniu małej GO to świetna zabawa i od czasu do czasu coś fajnego się udaPolecam gorąco, najbardziej obdrapane ściany, najsmutniejsze uliczki potrafią być kopalnią kadrów. Jasny ściany świetnie blendują, pomagają w ciemniejszych zaułkach.
Pozdrawiam wieczornie![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/