uwielbiam te Saborkowo - Waniliowe wymiany![]()
i wiem ze nie ja jedyna![]()
jako totalna noga z tej dziedziny z chęcią czytam i chłonę Wasze jakże cenne dialogi które czasami przeradzają się w szersze dyskusje![]()
wielki plus ode mnie dla Was za to(póki co tylko w wątku bo "Musisz rozdać trochę punktów innym..." itd - wiadomo o co chodzi)
a ja tak jak w galerii pisałam bardzo przyjemnie odebrałam to ostatnie zdjęcie
dla mnie idealnie (choc może faktycznie niestandardowo) zagrało tło a w zasadzie zagrały oczy z tym tłem![]()
pięknie przyciągają wzrok podobnie jak kwiat - który na zdjęciu wygląda cudnie![]()
mam nadzieję że kiedyś za kilka lat uda mi się uzyskac choć minimalnie zbliżoną delikatność i naturalność..
jak już niektórzy pisali - ja również czekam na więcej
i pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez gulasz ; 17.04.12 o 01:59
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 17.04.12 o 10:46
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
witam, az milo tu zajrzec, ja sie czasem bardzo po glowie drapie i mysle jak taka tonacje uzyskac ( i nic ) , bardzo mi sie podobaja twoje praco wanilla , i tak samo bardzo fajnie sie czyta pyt-odp w tym watku, tu sie mozna czegos naumiechuraaa
.pzdr. i tak trzymac.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Judasz tu nie ma w zasadzie wielkiej obróbki, a tonacja jest bardzo zbliżona do pierwotnego pstryka.
Myślę że duże znaczenie ma stylizacja w kolorach neutralnych :szarości, kremy, złamane biele, za modelką jest tło w jasno niebieskim kolorze, które troszkę zapracowało z powodu odbicia z szybie.
aaa... i odrobinę zdjęta satruacja , a potem delikatnie podbita krzywymi![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Proszę admina o usuniecie seksistowskiej wypowiedzi waniliiPowaznie !!!
pewnie tej.....
"WSZYSCY mężczyźni rozróżniają jedynie 16 kolorów, jak ustawienia
domyślne Windows. Brzoskwinia na przykład, to nie kolor tylko owoc.
Mango to też owoc. Fiołek to kwiatek. Nie mają pojęcia co to jest blady cyklamen."
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Eeee tam, to ja ostatnio lepszy motyw słyszałem, podobno mózg mężczyny rozwija się do 7-ego roku życia, a potem już tylko rośnie![]()
The question is, who cares?
ahuta Ty lizusie![]()