to ostatnie zapiera dech w piersi - po prostu przecudne![]()
aż chciałoby się pstryknąć i być tam choć na moment..
to ostatnie zapiera dech w piersi - po prostu przecudne![]()
aż chciałoby się pstryknąć i być tam choć na moment..
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Warsztaty były w zeszły weekend więc jeszcze nie usiadłam solidnie do pracy. Kolejne dwie fotki już zrobione, wkrótce wrzucę do galerii, poza tym coraz krytyczniej chyba podchodzę do zdjęć i wybieram ich mniejszą ilość do obróbki. Dodatkowo ilość kadrów na warsztatach była tym razem bardziej ograniczona z powodu focenia w mniejszych pomieszczeniach. Ma to swoje dobre strony.
PS. Gulasz, Tropic dziękuję za odwiedziny![]()
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 24.03.12 o 02:31
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Ta panorama .....słów brak
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Hej Beatko,
Fajnie, że obudziłaś się z zimowego snu i znowu wrzucasz fotki do wątku
Panorama niesamowita!
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Witajcie kochani. Obudziłam się a jakże, jednak wieczorkami tylko do fotek siadam, bo światło do pracy odpowiednie.
Jeszcze jedna panoramka
Lanzarote- park timanfaya - teren po wybuchach wulkanów. Księżycowy krajobraz. Podobno przywożona tam pracowniców NASA przed pierwszą podróżą na księżyc, żeby mieli przedsmak krajobrazu.
![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Obie panoramy bardzo mi się podobają. Mogłyby być jeszcze szersze![]()
o w morde....normalnie księżycciekawe co by Bear Grylls tam szamał...pięknie...!!
---------- Post dodany o 18:23 ---------- Poprzedni post był o 18:22 ----------
też tak pomyślałem że mogłoby szerzej być....ale nie chciałem się wychylać![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Bardzo fajny ten "powybuchowy" krajobraz. Pozdrawiam
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Składanki fajne , tak inaczej kolorowe , nie miałaś szerszego szkiełka pod ręką?
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 24.03.12 o 21:34
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro