zaiste piękny...
egzotyka tych ludzi naprawdę przyciąga
gratuluję pięknych kadrów
zaiste piękny...
egzotyka tych ludzi naprawdę przyciąga
gratuluję pięknych kadrów
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ładny układ okręgów na "b4m". Miski, talerze, garnki i kapelusz.
b4 m - świetne. A ten uśmieszek z tak wymownym "akcesorium" - zabójczy wręcz.
Pozdrawiam.
Cały reportaż jest świetny. PS. Jak uzyskujesz tak nasycone kolory? To obróbka czy tam po prostu tak mają?
nie chce odbierać zasług autorce - ale myślę że właśnie oni się tym cechują że mają tak nasycone kolory - przynajmniej jeszcze nie było mi dane widzieć zdjęć z tamtych rejonów, które byłyby mdłe... i to przyciąga i to bardzo![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Kochani wierni zaglądacze- bardzo mnie cieszą wasze wizyty.
Obiecuje wrzucić coś jutro . Przygotowania do 1 września dziś były tematyką dnia i do tej chwili nie było mnie przy komputerze. Z drugiej strony, najbliższy wyjazd prawdopodobnie w dalekiej perspektywie i chyba nawet na ferie zimowe się w tym roku nie załapię. Oby nie....
Mam więc sporo czasu na obróbkę fotek i wspomnienia.
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę
p.s. nie mam doświadczenia w panoramach, nie jestem zadowolona z jej jakości po pomniejszeniu ale nie wiem jaki błąd popełniam. Liczę na podpowiedzi![]()
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 31.08.10 o 22:56
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Piękna okolica
Panorama całkiem, całkiem, mnie się podoba. Zauważ, że kiedy sklejasz ze sobą parę zdjęć i chcesz żeby wszystko zmieściło się na ekranie, to bardzo mocno zdjęcia trzeba pomniejszyć. No i wtedy tracą wiele ze szczegółowości którą można podziwiać na nich z osobna. No ale za to mamy panoramę właśnie
Może bardziej by ci przypadła do gustu panorama przewijana w poziomie (zawsze widać tylko jej fragment)
Życie tak szybko mija, dlatego warto zapisać kilka migawek w dobrej jakości.
Srebrne E-PL7, 45mm/1.8, kit 14-42
Panorama rzeczywiście malutka. Skoro i tak trzeba przewijać, daj wysoką co najmniej 500pix.
Domadm wyjaśnił skąd utrata jakości. Spróbuj mniej zmniejszać i wklej jeszcze raz bo jest co oglądać![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Panoramka mała...ale widac piękno miejscaCzasem to co pokazujesz wydaje byc sie tak piękne że nie realne
fajnie że ta łódka tam jest, dodaje charakteru
pięknie![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"