Jaka jest myśl przewodnia tej demonstracji? Covid? 5G?
Jaka jest myśl przewodnia tej demonstracji? Covid? 5G?
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Myśl przwodnia to "marsz o wolność".
Jak to mówiono na manifestacji , o zrzucenie kajdan które społeczeństwu narzuciły osoby z rządu itd.
Do tej demonstracji dołączyli się jak widać ludzie którzy sprzeciwiają się rozwojowi systemu 5g.
Może oni też walczą o wolność. Tyle że wolność od 5g.
Tak w końcu pomyślałem, że chodzi o bardzo szeroko rozumianą wolność, w tym o wolność od rozumu. W pierwszej chwili chciałem mieć, pretensje do fotografa, że w prowadził element chaosu do narracji, ale tam pewnie właśnie tak było, każdy protestant chciał wykrzyczeć co go boli niezależnie od przyczyn bólu![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Chaos do narracji ?
Wszystkie foty pochodzą z tej samej demonstracji. Więc żadnego chaosu nie ma.
Myślę że kto chciał się przyłączyć do demonstracji to mógł to spokojnie zrobić.
Choć tak naprawdę to wiele organizacji się łączy i protestują podczas jednej manifestacji.
Ciekawe jak by wyglądała wrocławska epidemia ospy w obecnych czasach? Pewnie już by docierała pod Suwałki...
ten koles z napisem zima byla wasza wiosna bedzie nasza - pasowalby mi taki kadr zza tej policji - na pierwszym planie glowy mudurowych a w oddali on sam jeden z tym napisem
generalnie dobra relacja
troche ulicy pokazane - a tego mi brakowalo ostatnio na forum
takze dzieki ze ci sie chcialo pokazac co nieco
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
" Opowieść podręcznej " to książka antyutopia , mówiąca o autorytarnym świecie .
Akcja powieści dzieje się w Republice Gileadzkiej, w której kobiety nie mają żadnych praw. To świat gdzie reżim i ortodoksja są chyba jedynym prawem .
Władcy Gileadu hodują sobie kobiety na reproduktorki , tzw. "podręczne".
W tej Republice " podręczne " mają zakaz czytania , a ubrane są w czerwony strój i biały czepek.
W Dzień Kobiet 08.03 odbył się w Katowicach protest Kobiet.
Ubrane były w strój "podręcznych ".
To był ich protest .
W Dzień Kobiet.
407
408
409
410
411
412
![]()