Dokładnie, przesada na maxa! Jak znajdą się w grupie zarażonych covidem może zaczną myśleć.
Dokładnie, przesada na maxa! Jak znajdą się w grupie zarażonych covidem może zaczną myśleć.
Przeczytaj swoje słowa, aż dotrze do Ciebie ich sens...
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Zdanie pierwsze świadczy o kłopotach z tolerancją i określeniem granic wolności, bezsens zdania drugiego bije po oczach.
Ale zadam pytania pomocnicze:
1. Gdy będą gorączkować?
2. Gdy stracą smak i węch a potem doświadczą tzw. mgły covidiwej?
3. Gdy zacznie im brakować tchu i bedą walczyć o każdy oddech?
Ostatnio edytowane przez apz ; 14.03.21 o 00:11
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
pozdrawia Paweł
Ol. E-PL5 + OMD EM5 mark II
OL.M.Zuiko 14-42 f/3,5-5,6 + M.Zuiko 40-150 f/4-5,6 + Lumx 25mm f/1,7
moje foto na Instagramie
moje foto na tym forum czyli różności
Po ścięciu włosów u tych kilku osób, manifestanci zaczęli krzyczeć " Wolność , Wolność Wolność , Wolność .... "
Ci protestujący uważają iż koronawirusy były i są . Tylko że Covid 19 według nich nie jest tak groźny jak mówią politycy i media.
I że jest to rozdmuchane właśnie przez media.
Protestują w taki sposób ,w jaki uważają za właściwy.
359
360
361
362
363
364
![]()
bardzo podoba mi si ten reportaz
ta historia z wlosami naprawde mocna - nie wiedzialam ze takie rzeczy sie dzieją na ulicach - ale troche sie im nie dziwie
a napiszesz jeszcze z kiedy sa te foty - pewnie bylo mowione / pisane ale nie pamietam
jedna uwaga 361/ 362 - uwazalabym by nie obcinac glownych bohaterow zdjec
albo tnij ostro zostawiajac same rece (362) na tle tlumow i flag albo pozostaw postacie nie obciete (tu glownie zarzut do 361 i ucietej postaci z maską - albo zostaw calą w kadrze albo ją usun - bo teraz psuje odbior
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dzięki za uwagi dotyczące zdjęć. Te zdjęcia o których piszesz tak zrobiłem, gdyż zbyt blisko stałem osób fotografowanych. Stałem może jakiś 1 metr od ludzi którym obcinano włosy. A więc bardzo blisko. Chwilę później padły słowa " wolność ... " . Nie miałem niestety czasu na zmianę obiektywu. I wyszło jak wyszło .
Obcięcia włosów nie spodziewałem się, tak samo jak tekstów o " SS- mamach " . Myślałem że to będzie w miarę spokojna manifestacja.
Całe to wydarzenie odbyło się 06.03. Nie tak dawno.
Ostatnio edytowane przez koronax ; 15.03.21 o 19:56