Rewelacja.
Rewelacja.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
jagger czego używasz jako tło do tych portretów?
#17 - podoba mi się miękkie światło prowadzone z góry oraz humorystyczne zabarwienie tematu.
Nie podoba mi się ułożenie dłoni modela - w połączeniu z odcinającą czernią dołu sprawia wrażenie jak "kadłubek w kasku" ...
Medal dodany w post-prod? Wydaje mi się, że światło na nim (i cień pod nim) jest inny niż dla modela ...
This is my camera. There are many like it, but this one is mine. My camera is my best friend. Without my camera I am useless. Without me, my camera is useless. I must fire my camera true. And I will!
Za tło służy gnieciuch, dłoni nie widzę na tym zdjęciu więc nie wiem czy są źle ułożonekoleś miał być dumny i wyprostowany w pozycji na baczność, groteskowość jest zamierzona
order prawdziwy przyklejony taśmą dwustronną. To autoportret, niestety tak wyglądam w rzeczywistości. pozdrawiam

Był człowiek pająk, był człowiek nietoperz, a to jest człowiek mops
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Tak, pała z anatomii człowieka ... Leonardo d.V. byłby ze mnie dumny. O przedramiona mi chodziło.
Dobry gnieciuch. Pozwolę sobie podprowadzić pomysł do moich przyszłych prac... ile źródeł światła wykorzystałeś?
This is my camera. There are many like it, but this one is mine. My camera is my best friend. Without my camera I am useless. Without me, my camera is useless. I must fire my camera true. And I will!

| OlyJedi
| OlyJedi

dawno mnie tu nie było - ale widzę ze poziom dalej top of the top
świetne prace
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
18.
Koneser
omd em1 mkII + mz 12-40
Nudno, ciągle ten sam poziom - najwyższy. Nie ma się czego czepić, nawet trunek z górnej półki