...mi spasiły smugi o zachodzie.
...mi spasiły smugi o zachodzie.
Dzięki że wpadliście, cieszę się że się podoba, choć miałam co do tego wątpliwości![]()
Dla mnie mają szczególną wartość bo to w rodzinnym sadzie
jeszcze tam wrócę i może wykrzesam coś lepszego
Kiciuś nie leży na sianie choć tak to wygląda, spotkany na spacerku, trwa taka "sianowata" i tak fajnie to wyszło
helmuth- zmieniłam, dostałam w prezencie Nikona d5000 (chyba gdzięs o tym pisałam? albo i nie) no i na razie poznaje jego możliwości. Mam nadzieje że nie wyrzucicie mnie z forum
kristof1979 nawet nie przyszło mi na myśl o terrorystachciekawa teza
Mysikrolik, nie wiem czy chodziło Ci o coś takiego?tak na szybko
tak wydaje mi się, że jest lepiej..choc boje się, że zrobiło się zbyt pomarańczowo, ale w sumie to mój ulubiony kolor
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
A bo Ty do tej pory kompakcikem zdjecia robilas?
No tak.. to przy lustrzance trzeba jednak troche ogarnac temat.
Ale strach sie bac jak tu porzadzisz.. bo Twoje zdjecia juz byly calkiem niczego sobie, a dodatkowo teraz zyskaja na jakosci zdecydowanie.
Tomek.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
...D300s (też prezent [sam sobie zrobiłem]) pozdrawiam!
Z ostatniej serii ostatnie zdjęcie mi się najbardziej spodobało. Ciekawy kadr ze Słońcem wychylającym się zza pnia drzewa.
Kotek sympatyczny![]()
Dzięki wszystkim
Dzisiaj eksperymentalna wrzuta. Dwa portrety w mało profesjonalnym oświetleniu, takie małe próbyi dwa w innym klimacie niż zwykle....
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Jak dla mnie to dwojka oraz trojka. Fajne spojrzenia dziecka zlapane w kadrze.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO