Dzisiaj kilka zdjęć ze szlaku orlich gniazd. Nie mogłam ciągle zatrzymywać się na rowerze hdy tylko słoneczko zaświeciło ładnie ale kilka zdjęć udało mi się zrobić![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Fajne, ja bym pewnie spędził pół dnia w tych słonecznikach![]()
Te trzy "ostatnie" są świetne.
Pozdrawiam.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnie najlepsze, choć dałabym więcej trawki a mniej nieba. Pole słoneczników byłoby super, ale jakieś przydymione te kwiatki. No i czemu nie patrzą w obiektyw?![]()
Rzeczywiście słoneczniki za mocno "wyprane" z koloru. Pierwsze i ostatnie robią miłe wrażenie![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
a jak by tego holendra scossowac,co by dzisiejszy postprocesing zastosowac![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Karol- Gdybym miała więcej czasu i bez ludzi którzy pospieszają i burzy na horyzoncie też bym została![]()
wita1, gulasz - dzięki za opinie i zaglądnięcie do mnie
saboor- śmiesznie to brzmiale podoba mi się, tylko że kariery słonecznikowej nie zrobie
paluszek1 trawka się właśnie kończyła i niebo było koniecznez kolorem nie wiem o jakie przydymienie to chodzi. Słoneczniki nie patrzą w obiektyw iż tarasik widokowy był skierowany właśnie tak jak na zdjęciu, mam zdjęcie jak patrzą ale sama nie wiem czy jest ok....
wanillia- fajnie ze jakies moje zdjęcia robią na Tobie miłe wrażenie po tym jak zwiedziłas pół świata jak nie cały![]()
Mirek54 - słoneczniki w tej wersji wyglądają super tylko niebo zaś coś się poharatało chyba
Ze społneczników to mam jeszcze takie coś:![]()
Ostatnio edytowane przez Igorra ; 28.08.10 o 22:48
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"