Wielka przyjemność w oglądaniu, do pogłębienia klimatu zapodałem sobie "Tord Gustavsen Trio" - polecam.
Pozdrawiam![]()
Wielka przyjemność w oglądaniu, do pogłębienia klimatu zapodałem sobie "Tord Gustavsen Trio" - polecam.
Pozdrawiam![]()
bardzo lubie tu zaglądać i podziwiac te Twoje krajobrazy![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
No cóż, po ponad dwóch miesiącach szwendania się po drogach i bezdrożach "północnego szlaku" przyszedł czas powrotu do rzeczywistości. Pogoda zrobiła się kapryśna, zwiastując wcześniejszą w tym roku jesień i zimę. Kolejny niż idący znad Atlantyku przekonał mnie, że fajniej będzie zająć się ogarnianiem "dorobku" tegorocznej eskapady w domowych pieleszach z poziomu wygodnego krzesła przed moim monitorem. Zwłaszcza że jesień w tym roku zapowiada się tam raczej na mokrą i deszczową.
Jako że pracy przede mną sporo, pewnie jakiś czas to potrwa i w czasie tym pokażę to co mi się najbardziej w tym roku tam spodobało.
Cofam się w czasie do początku eskapady, czyli połowy lipca....
610
611
612
613
614
...
To z łódką już było... albo mi się wydawać![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||