o Panie - te ostatnie kilka kadrów to miód na me oczy - pyszności![]()
o Panie - te ostatnie kilka kadrów to miód na me oczy - pyszności![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dzięki Lilen, takie wpisy dodają siły i cieszą ogromie. Staram się nie zamykać w jednej "niszy" fotograficznej i szukam różnorakich tematów do zdjęć.
Świetnie, że się podoba. Dzięki wielkie.
Góry w jesiennym słonecznym przybraniu to radość wielka zawsze i wszędzie.
Dziś parę zdjęć w zgoła odmiennym klimacie i z innego miejsca.
Mała osada w przedwiosennej scenerii. Wciśnięta w zbocza alpejskich zboczy na północ od jeziora Lago di Mezzola.
Miejsce bardzo skąpe w światło przez cały rok. Nawet w lecie jest tam dość ponuro .
323
324
325
326
I jeszcze z dojazdu do osady...
327
...
Ostatnio edytowane przez paparapa ; 10.03.20 o 10:38
Nie trzeba słońca - piękne te ostatnie. Dachy kryte kamiennymi płytami - podobnie jak w Szkocji. No i kapitalny mural na 323.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Te zdjęcia z osady do mnie bardzo przemawiają. Lubię podglądać jak inni żyją![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
zaiste mądrze rzecze kolega Krzysztof Krakmanem zwany
osada zacna. - dobrze jest czasem popodglądać tubylców
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Świetnie, bardzo się cieszę. Miałem wątpliwości czy wrzucać te foty.
W takich okolicach wystarczy zjechać z głównej drogi, a księga historii otwiera się przed nami ukazując to, co w codziennym galopie za mamoną ucieka nam bezpowrotnie.
W całej Europie można spotkać stare domy wybudowane według takiego "schematu". Są do siebie bardzo podobne.
To bardzo fajnie ..... podglądaczu.
To pięknie skoro tak piszesz.
Dziś dorzucę parę fotek zrobionych późnym wieczorem, kiedy zrobiło się szaro i ponuro. W górach wystarczy parę chwil... i mamy noc.
Można by pomyśleć, że nikt tam nie mieszka... gdyby nie co chwila poruszające się firanki i zasłony w oknach..... Byłem cały czas pod kontrolą
328
329
330
331
332
...
Ostatnio edytowane przez paparapa ; 12.03.20 o 12:40
Kamienna osada..
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
329 - Lubie bardzo
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||