Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Piękne miejsca, sporo fajnych zdjęć. Oko me przykuły zwłaszcza te oszczędniejsze w szczegóły (szkockie widoczki, samotne góry).
No tak,....na to nie wpadłem. Całe szczęście że lodowe ...
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Dzięki
Próbuje się starać
Cieszy mnie,że koleżanka znalazła coś ciekawego w moim wątku. Zapraszam na więcej.
Ostatnio edytowane przez paparapa ; 7.03.20 o 12:03
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dobrze, że ktoś trzyma rękę na pulsie .Dzięki chłopaki. A koleżankę przepraszam,że ją od" facetów" nawyzywałem
Folgefona w jesiennym przybraniu....
Ostatni słoneczny i ciepły, tamtej jesieni, tydzień w Vestlandzie. Potem już prawie tylko deszcz, wiatr, szaruga i śnieg........
Oczywiście ciepły to pojęcie względne... Jesteśmy na wysokości ca. 1000 metrów nad poziomem morza. Temperatura w słońcu w granicach 10 stopni, ale wieje zimny przenikliwy wiatr, a kałuże ścięte są lodem.
318
319
...
Zrobiło się jesiennie. Całe szczęście, że ta jesień uśmiecha się do nas słońcem i ładnymi kolorami. Miejsca wysoko położone nad poziomem morza pierwsze informują nas, że czas kanikuły zbliża się ku końcowi i władzę nad tą piękną okolicą przejmie Królowa Śniegu.
Zanim to nastąpi, a ja ucieknę stąd na południe, zdążę jeszcze zrobić trochę fotek...
320
321
...
Szczyty już białe
Chmury, błękit, słońce - mniam![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Pięknie u Ciebie w wątku... Wszystkie kolory, wszystkie pory roku... zaglądam z przyjemnością.