Interesująco cały czasza Bodzipem - 307 bardzo fajne.
Cieszy mnie to bardzo. Dzięki.
Kolejne miejsce, które przypadło mi bardzo do gustu. Do którego chętnie, jak będzie taka możliwość po raz kolejny pojadę. Właściwie to nie miejsce a odcinek drogi 550 pomiędzy Oddą i Jondalem. Piękny skalisty brzeg fiordu. Zawsze wygląda inaczej.
No i do ciekawego lodowca tylko rzut beretem.
Dziś fotki robione na pograniczu nocy i dnia po dość pochmurnym i deszczowym wieczorze i oczywiście nocy. Ale u mnie to już norma
Tu w sąsiedztwie fiordu nic nie zdradza, że w wyższych częściach Norwegii jest już biało. Tu nadal panuje schyłek lata....
308
309
310
...
Piękne kadry zwłaszcza dwa ostatnie kadrowo siadły idealnie![]()
jakby tak jeszcze promyk światła tam padł ku radości fotografa![]()
ale nie zawsze dz się mieć wszystko
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Super widoki i piękne kadry.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Tak skojarzeniowo:
309 - grzbiet narwala
310 - płetwa orki
Kurcze, fajne masz miejscówki![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Pierwszy kadr troszkę odstaje, ale pasuje to dobrze. Mi najbardziej podoba się ostatni.
Słonko powiadasz ... o tej porze ono było pod horyzontem, a w zasadzie za. A gdy pokazało się pomiędzy górami a chmurami, można było iść na śniadanie
.
Dziękuję kolego za taka fajna opinię
Coś w tym jest .... Na szczęście takie "cosie" tam nie pływają, bo bałbym się wleźć tam do wody. A woda jest .... nad wyraz orzeźwiająca. Ma ca. 11-13 st. C
Miejscówki,że się tak wyrażę, są "pochodną" przejechanej ilości kilometrów i coraz mniejszy pośpiech w ich wyszukiwaniu. Nic prostszego Bogdan. Potrzebne są auto, prowiant i czas.
![]()
Ostatnie zdanie jest kluczowe dla tych fajnych zdjęć; mniejszy pośpiech i czas, czas..
Jacek
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||