.
Fotki obrabiane "eksperymentalnie" w lapie podczas odpoczynku po nocnym Reinebringen.Pewnie kolory odjechały, ale trudno.
1380
1381
1382
.
.
Fotki obrabiane "eksperymentalnie" w lapie podczas odpoczynku po nocnym Reinebringen.Pewnie kolory odjechały, ale trudno.
1380
1381
1382
.
Jeśli nawet jesteś w mniejszości, prawda zawsze pozostanie prawdą.
W/g mnie kolory nie są złe a krajobrazy bardzo fajne.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
no nie zazdroszczę schodów na to Reinebringen - ale widoków już tak (mam nadzieje ze były)
kolory jak wyszomir napisał spoko
miałam wrażenie że ostatnie mi sie nie załadowalo - ale chyba panoramiczne po prostu![]()
poprzednia wrzutka mostowa mocno przyjemna dla mnie
i światło przyjemne i modele nienajgorsi![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dzięki. Edycja na łapki jest upierdliwa i nie daje kontroli nad tym co się robi. Ale jak wygląda to akceptowalne, to cieszę się bardzo.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Schody nie są takie złe. 40 min i po bólu. Klimat podczas zachodowschodu fantastyczny. Mimo że chmurki nie dopisały była magia pełną gębą. Ale teraz nie odważe się obrabiać tych zdjęć. Zrobię to po powrocie do domu. Teraz będę czasem wrzucał coś łatwiejszego do ogarnięcia w łapie.
ile tam macie stopni
bo nie wiem czy zazdrościć - czy sobie odpuścić to zazdroszczenie![]()
nie będę spoilerować swojego przyszłego wątka - ale chyba jednak nadal Lofoty bardziej bliższe serduszku memu niż Islandia![]()
no i daj znać czy faktycznie latem dzikie tłumy tam ?
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
@gulasz w ostatnim tygodniu zrobiło się zimno. Ale trzy tygodnie temu w Tromso było prawie 30st. ? Teraz potrafi w nocy być 10 at. Ale chmury jakie się tworzą dzięki takiej pogodzie są kapitalne. I łatwiej jest się kąpać w morzu i po górkach się pobiegać. ?
Ludzi faktycznie sporo. Jak na mój gust za dużo. Ale to Lofoty. Niżej jest już epiej.
Mi się tam podoba, czy zimno czy ciepło. Dobrze jest być tutaj. ?
.
Parę kolejnych fotek z północy pólnocy...
1383
1384
1385
1386
1387
.
Jeśli nawet jesteś w mniejszości, prawda zawsze pozostanie prawdą.
Piękne miejsce.
Ładne zdjęcia.![]()
Mz 1348 kapitalne. Wyróżnia się nierzeczywistym widokiem, góry jakby unosiły się w powietrzu.
Jacek
Są czerwone domki...wiem, wiedziałeś że będę pisał
jest żagłowka, jest smród rybek - wszystko co lubię
...
zdradzisz co to za lapek ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||