poczekalnie w jednej z przychodni zdrowia
Podziwiam foty i gram "Cień Czarnobyla"![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ja się nie znam, ale jeśli pominiemy magiczne hasło "Czarnobyl", to foty nie powalają.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
"zatrzymany czas" - z przyjemnością oglądam i czytam, na mnie największe wrażenia zrobiły przedmioty z "minionej epoki" np. dział księgowości na liczydłach, ale skoro w ten sposób wyliczali parametry działania reaktora ...
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
jasne że pamiętam - zlot zacny był i już przebieram nóżkami na myśl o kolejnym![]()
po tym pokazie stwierdziłam że choć zawsze chciałam do tego Czarnobyla dotrzeć - to chyba jednak spassuje
teraz ponownie przychodzi mi ochota - a co będzie czas pokaże
niemniej z dużą chęcią oglądam te zdjęcia
zaiste zacna![]()
a co do samych zdjęć - miło mi poinformować że poniższe fotografie zostały zgłoszone do konkursu na najlepszą fotografię lipca - gratuluję![]()
Zamieszczone przez jagger
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dzięki![]()
sklep z pianinami
pianina też ciekawe - choć w dalszym ciągu psiak jest moim top of the top![]()
czasami mam wrazenie że ciut za dużo tego hdr w niektorych pracach - dla mnie jest atutaem dopóki nie wychodzi sam jako technika na 1 plan
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22