@Ola_Olga czemu nie TY?
@Ola_Olga czemu nie TY?
Edorko, jestem pewna, że Ulka sobie świetnie poradzi![]()
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Popieram i trzymam kciuki za to abyś dostała możliwość prowadzenia tego konkursu. Też mi żal, że podupada bo jest bardzo fajny w swoich założeniach.
Sam się chwilę zastanawiałem czy się nie zgłosić ale ze względu na moje częste wyjazdy, czasami nawet trzytygodniowe, mogłoby się okazać, że prowadziłbym go równie systematycznie jak Andrzej![]()
Ja jestem całym sercem za tym konkursem. Pozostałem mnie nie "podniecają"
ZAPRASZAM: https://www.facebook.com/emil.dzemski, blog http://dzemski.blogspot.com
@Jacek_Z zgłosiła się chętna na prowadzenie konkursu, nikt nie zakwestionował jej kandydatury a wręcz ma nasze poparcie więc może warto zadziałać i ożywić ten konkurs?
Tak.
To nie jest tak, że nie zwróciłem uwagi na ten wpis:
Wręcz przeciwnie, zacząłem działac. Wymieniłem PW z Olą i z zainteresowaną. Napisałem do saboora, pytałem o APZ. APZ na PW nie odpisywał. W końcu nawiązałem kontakt inaczej i wiem, że Andrzej nie będzie aktywny. Nie chciałem zdejmować z funkcji APZ bez rozmowy z nim, bez rozeznania sytuacji. bo różne są sytuacje życiowe, a Andrzej ma swój wkład w to forum i nie chciałem by miał mi za złe zadziałanie za jego plecami. Jest po rozmowie z nim, dałem uprawnienia @gulasz (zerknijcie co ma pod nickiem). Napisałem do niej PW, ale teraz ona milczy, może go nie zauważyła, to ten wpis zauważy i przeczyta![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Olympus OM40 ,Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Ostatnio edytowane przez gulasz ; 22.03.19 o 01:41
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Odpisz na PW
Ja ten post wyżej napisałem bardziej do innych niż do Ciebie, by nie mylsli, że mnie nie interesuje to co sie tu dzieje.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Olympus OM40 ,Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Super wiadomości. Jacku - Bardzo dobrze postąpiłeś rozmawiając najpierw z Andrzejem.