Świetne.
Świetne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
No fajny klimat.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Wyborne! A 72 naj!![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Wszystkie wyborne, gratulacje
Taaa...k i powracamy do bieżącej popRAWki, czyżby jakieś natchnienie, pomysły. E... samo przejdzie![]()
Wszystkie fotki są zarąbiste,
Nr 72 najbardziej mi się podoba, Niesamowite wykorzystanie światła. Trzeba mieć szczęście, znaleźć się tam we właściwym momencie oraz to co najważniejsze - wiedzieć co z tym zrobić, jak się ustawić co do kierunku, jak się dobrać do modelunku, którędy patrzeć, co preferować, głowy w myśleniu nie żałować.
Fotka pod słońce na odpowiedniej wysokości stojące, długie cienie komponują kadr i dają mu głębię. Półcienie na falach łąki na pierwszym planie dają fantastyczną plastykę i 3D. Biały kościół po lewej staje się jeszcze bardziej tajemniczy. Góry, chmury i lasy w oddali nieskończenie bajeczne.
Pzdr, TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 8.03.20 o 15:23
Miazga ! REWELKA !
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
no 72 pięknie nie prezentuje![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Bardzo fajne. Najbardziej 72 i 75 z tym, że na tej ostatniej jak dla mnie za dużo dołu a trochę za mało nieba ale ja się ostatnio marudny zrobilem...
Suppper !![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.