Fajowe te widoczki, ale 334 - świetne.
Pozdrawiam.
Fajowe te widoczki, ale 334 - świetne.
Pozdrawiam.
Te schody to gdzie są ?
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
tak jest - z Przełęczy Goprowców na Krzemień już są - to te ze zdjęć
poza tym są z Tarnicy do Przełęczy Goprowców
a także te, o których pisze Bodzio z Tarnicy do Wołosatego
no i jeszcze z Tarnicy na Szeroki Wierch też parę schodów zrobili :/
w październiku nie było jeszcze schodów z Przełęczy Goprowców na Halicz - tak donosili ludzie na szlaku
ale już chyba i tak Halicza nie uda się odwiedzić w tym roku - więc mam nadzieję że schody do przyszłego roku jeszcze się nie pojawią..
no to na szybkości 3 obrazki praktycznie niemal z puszki![]()
![]()
![]()
być może jeszcze do nich siądę i co nieco podłubie - ale gwarancji nie ma
335 z najwyższego punktu Caryńskiej - widok na Połoninę - i to co powietrze pozwoliło zobaczyć - w tle z zeznań świadków widać Karpaty Ukraińskie
336 Widok na Wetlińską z Caryńskiej
337 i coś co uwielbiammagia gór i mgieł i światła - żałowałam bardzo że nie mam tele - ale trzeba było sobie radzić tym co się miało ze sobą
![]()
Ostatnio edytowane przez gulasz ; 4.11.15 o 14:28
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Piękne światło na ostatnich, cudo po prostu![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
327. Bardzo ładny widok na Roh i Osadzki.334. Piękne jest. Ale widoczność na 335. coś wspaniałego, widać Borżawę. Na prawo od Tarnicy zamglony grzbiet na horyzoncie to prawdopodobnie Gorgany. Między Haliczem a Rozsypańcem ledwo widoczny szczyt to chyba Popadia, też Gorgany, niesamowite! 337. Pikne
![]()
Ostatnio edytowane przez Seba ; 4.11.15 o 16:48
moje zdjęcia | Pozdrawiam, Sebastian
Dawno nie zaglądałem a tu tyle fajnych zdjęć. Ciężko się odnieść do wszystkich ( ostatnie - 337 - super) ale i te bieszczadzkie i toskańskie i oczywiście tatrzańskie z przyjemnością obejrzałem. Z Toskanii również przywiozłem kilka giga fot i kilka z nich wcisnę u siebie.Za to w górach mnie daaawno nie było.
Jacek
wszystkie fotki cudne, ale na dobranoc, samotna jarzębina, schody i 337 wyjątkowo mnie urzekły!
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs