Super wrzutka, szczególnie 219, 220. Na następną taką imprezę zgłaszam się do mycia dziewczyn
![]()
Super wrzutka, szczególnie 219, 220. Na następną taką imprezę zgłaszam się do mycia dziewczyn
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
kolorowo i radośnie, fajnie... bardzo fajnie, nie wybieram naj...całość jest na tyle pozytywna że nie mam takowej potrzeby![]()
219 i 220 moim zdaniem wyróżniają się. Są dynamiczne i najbardziej oddają charakter zabawy.
Fajnie że czekałaś tak długo z publikacją. W szaroburym listopadzie to plaster na mą duszęZazdroszczę imprezy.
petreq, DzejPi, Bodzip, KoValus, alnico, yamada, barmichal76, bufetowa, Dzuiko - dzięki za odwiedziny i miłe słowo![]()
ja tylko kolorowy widziałam![]()
było ich trochę - ale chyba jednak było ich mniej...
nie mam![]()
gadaj z organizatorami - w 2015 też się szykują imprezy![]()
w sumie też się cieszę![]()
imprezy nie ma co zazdraszczać - w 2015 też jest - organizowana w wielu miastach Polski
organizatorzy zapowiadają że przynajmniej w 8, z czego 4 zostaną wybrane w głosowaniu tłumu![]()
wśród propozycji poza Krakowem, Warszawą, Katowicami, Wrocławem jest też Poznan, Trójmiasto, Lublin - i kolejne są ogłaszane![]()
niemniej nie wyobrażam sobie co się dzieje jak na tej imprezie leje jak z cebra![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Po prostu hippisi![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22