|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzięki za miłe przyjęcie
więcej będzie ale po weekendzie, bo jade do domu, a nie mam ze sobą kompa
w moim przypadku to nie jest pociąg do chodzenia tylko do widzenia... Ta przestrzeń i wielkość gór jest największą rekompensatą zmęczenia
chyba jednak nigdzie tak sie nie zachwycam pięknem tego świata jak w górach![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Widoki piękne. Tatry widać rządzą na forum![]()
The question is, who cares?
Ależ opowieści dziwnej treści to sól tego Forum ;D Zonacz, jakim wzięciem cieszą się wspominki z GruzjiTakie zdjęcia to nie mój klimat, ale jak prosiłaś o uwagi dotyczące obróbki, to wyjdę przed szereg i powiem, że powinnaś bardziej uważać przy rozjaśnianiu gór pędzelkiem, bo czasami się świecą
![]()
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
Ula, poproszę 178 i 181 (nieco przekadrowane, później napiszę jak) do propozycji kalendarzowych.
Ostatnio edytowane przez hades ; 29.08.14 o 13:13
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()