Dopiero teraz tu dotarłam ale na takie foty nigdy nie jest za późnoTo są fajne zdjęcia! To naprawdę fajne zdjęcia są! I oby takich było więcej
![]()
Dopiero teraz tu dotarłam ale na takie foty nigdy nie jest za późnoTo są fajne zdjęcia! To naprawdę fajne zdjęcia są! I oby takich było więcej
![]()
Dziekujenie wiem czy zarazliwy jest ten rntuzjazm ktory bije ze zdjec ale mam nadzieje ze choc troche sie przeniesie, ja tam problemow z radoscią nie mam ale entuzjazm tych mlodych udzielal sie kazdemu w Krakowie
Moze nie bedzie tak zle, choc wiadomo ze Polacy narod marudow, wiec czasami ciezko wzbudzic entuzjazm i radosc tak po prostu
Jeszcze co nieco mam w archiwum
Dzieki i radosnego tygodnia![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Super, tyle radości, tego faktycznie na forum coś ostatnio brakuje, te wsztystkie narzekania, czasem mnie tak wkurzają, że mam ochotę przerwę dłuższą sobie zrobić.
Bardzo podoba mi się cała wrzuta z dziewczętami. Plusik w pamięci.![]()
idziem dalej![]()
431 wchodzili gdzie się tylko dało
432 part2
433 part3
434 part4
435 ponoć około 800 tys ludzi było w piątek na Błoniach
436 ciepłe słońce i Tajwan z Ukrainą
437 zbierania flag ciąg dalszy - Irak
438 integracja w B1![]()
439 dziewczyny z RPA i inni pielgrzym z B1
440 integracji cd
441 i powoli zachodzi
442 Polaków też Ci dostatek![]()
443 koncert uwielbienia
444 cd
445
![]()
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
431; 432 stanowią (mz) jakiś dysonans do reszty.(przynajmniej i-szy plan)
właśnie miałem się dopominać o kolejne foty i widzę, że są. Dobre uzupełnienie reportażu, 444 super. Morze kolorów dookoła![]()
Świetne foty, dawaj dalej![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
I ja też sobie pooglądałem i pochwalę nawet...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
dzięki za odwiedziny![]()
ha !! w punkt zapodane w takim razie![]()
dzięki za odwiedziny
mówisz masz![]()
ta droga krzyżowa faktycznie była niesamowicie pokazana
jeden z kadr z wizualizacji jakie były odgrywane przed ołtarzem
z racji braku tele - kadr z telebima - poglądowy![]()
446
447
448 hiszpańskaale nie ta zła - przynajmniej nie wyglądała na tą złą
![]()
449 radość udziela się każdemu
450 ołtarz na Błoniach
451 zasłuchani
452 roztańczeni
nowy dzień - sobota - i późnym wieczorem gdy słońce zniżało się wyruszyłyśmy ze znajomymi do Brzegów
po drodze minęliśmy tą miłą panienkę![]()
453 jak widzę takie szkraby z naszą flagą narodową - to aż mi się cieplej na serduchu robi![]()
454 pielgrzymi dostali prowiant (był wydawany 3km przed wejściem na sektory - no może ciut mniej)
brali go dla sporej części znajomych którzy zostali na miejscu - a nie było to lekkie
455 inni wzięli to na sposób![]()
456 w końcu dotarliśmy - akurat jeszcze zdążyłyśmy na końcówkę z Franciszkemi błogosławieństwo na całą noc
![]()
457 czuwanie połączone z koncertem![]()
458 co poniektórzy pomyśleli i się dobrze przygotowali na nockę![]()
459 wschód słońca po nocy pod chmurką![]()
460 wstajemy !!!![]()
![]()
![]()
![]()